ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: Τι υποσχέθηκε ο Ρονάλντο στους αφανείς ήρωες της ομάδας;

Ρεάλ Μαδρίτης: Τι υποσχέθηκε ο Ρονάλντο στους αφανείς ήρωες της ομάδας;

Από ένα αυτοκίνητο έταξε στους φυσιοθεραπευτές και στο προπονητικό τιμ ο Ρονάλντο αν η Ρεάλ πάρει το Champions League

Το μπόνους που θα πάρει ο «CR7» εφόσον η Μαδριλένοι κατακτήσουν το 10ο Champions League, ανέρχεται 926.000 ευρώ και σύμφωνα με την «Sun» σκοπεύει να κάνει δώρο από ένα αυτοκίνητο σε κάθε φυσιοθεραπευτή και στο προπονητικό τιμ.

«Ο Κριστιάνο μιλούσε με τους φυσιοθεραπευτές του και είπε ότι το να κερδίσει το Champions League, είναι πιο σημαντικό από τα χρήματα για εκείνον. Τότε ένας από αυτούς του είπε: "Εντάξει τότε, αν κερδίσουμε το Champions League, μπορείς να μοιραστείς το μπόνους σου μαζί μας".

Ο Κριστιάνο συμφώνησε λέγοντας: "ΟΚ, αν κερδίσουμε το Champions League θα χρησιμοποιήσω τα χρήματα για να πάρω ένα αυτοκίνητο σε κάθε έναν από εσάς και ένα σε κάθε μέλος του προπονητικού τιμ".

Αν μείνουν άλλα χρήματα θα τα δώσει στο «Messenger of Peace» (φιλανθρωπική οργάνωση της Ηνωμένων Εθνών)», είπε χαρακτηριστικά ο φίλος του.

Πάντως, πρέπει να τονιστεί ότι ο Κριστιάνο, λίγο πριν το γκαλά για τη «Χρυσή Μπάλα» είχε υποσχεθεί πάλι στους φυσιοθεραπευτές της ομάδας, από ένα αυτοκίνητο, αν ήταν ο νικητής.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Σεισμός στη Λήμνο: Δείτε τι φοβούνται οι σεισμολόγοι