ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλβέρτης: «Με μαχητική ψυχή»

Αλβέρτης: «Με μαχητική ψυχή»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν μαχητική ψυχή στο ΣΕΦ, παίρνοντας το «διπλό» απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο «εξάστερος» πέρασε νικηφόρα από το φαληρικό στάδιο, έκανε το 2-2 στην τελική σειρά των φετινών πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ και ανέκτησε το πλεονέκτημα έδρας. Πλέον, θα υποδεχθεί τον «αιώνιο» αντίπαλο στο ΟΑΚΑ (04/06, 19.45) και με νίκη θα κατακτήσει τον τίτλο του φετινού πρωταθλήματος. Ο «Φράγκι», με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε: «Εμείς κάναμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή να φέρουμε τη σειρά πίσω στο ΟΑΚΑ. Είναι μερικές στιγμές που κάποια πράγματα μετρούν περισσότερα, όπως είναι η αυτοπεποίθηση, η πίστη και ο αυτοσεβασμός. Όλα αυτά τα βγάλαμε σήμερα (01/06) με πραγματικά μαχητική ψυχή, που λένε, και ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε». Είπε ακόμα...

Για τη στήριξη των φιλάθλων: «Θα ήθελα να πω κάτι, οφείλω να το κάνω για τα παιδιά που ήρθαν και εμψύχωσαν την ομάδα. Τα ευχαριστώ πολύ. Είναι πολύ μεγάλο πράγμα στα δύσκολα να είναι όλοι μαζί. Στις φωτογραφίες και στα εύκολα είναι όλα καλά. Μετράει να σε στηρίζει κάποιος στα δύσκολα».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ: «Όταν πληγώνεται ο εγωισμός σου καταλαβαίνεις πραγματικά τι πρέπει να κάνεις και το κάνεις. Έχει μεγάλη σημασία αυτό. Τα παιδιά δεν ξέχασαν να παίζουν, απλώς έκαναν κάποια άσχημα ματς. Μετρούν η πίστη και η αυτοπεποίθηση».