ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλβέρτης: «Αγώνας τίτλου, αγώνας χωρίς αύριο»

Αλβέρτης: «Αγώνας τίτλου, αγώνας χωρίς αύριο»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Μάικ Μπράμος δίνουν το στίγμα της αναμέτρησης με τον καλύτερο τρόπο και παράλληλα το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Αφοσιωμένοι και αποφασισμένοι για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος είναι στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δεν έχουν στο μυαλό τους τίποτα λιγότερο από την Τρίτη νίκη επί του Ολυμπιακού, που θα σημάνει την έναρξη των πανηγυρισμών για το 34ο τρόπαιο του πρωταθλήματος. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα λόγια των Φραγκίσκου Αλβέρτη και Μάικ Μπράμος.

«Φτάσαμε στον 5ο τελικό και είναι το παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο. Δεν υπάρχει επόμενος αγώνας. Όλοι ξέρουμε στην ομάδα πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα αυτόν και πως πρέπει να μπούμε στο παρκέ» είπε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στο www.esake.gr και πρόσθεσε « Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο παρκέ, στο παιχνίδι για 40 λεπτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Από την μεριά του ο Μάικ Μπράμος υπογράμμισε πως «Έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας και είναι ο αγώνας που δίνει τον τίτλο. Είναι 40 λεπτά με καρδιά, πάθος και την ίδια στιγμή με μυαλό και προσήλωση στην τακτική που έχουμε ετοιμάσει και μας έχουν υποδείξει οι προπονητές μας. Όποιος κάνει αυτά που πρέπει για τα 40 λεπτά της αναμέτρησης, θα πάρει και τον τίτλο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί, ξέρουμε ότι θα μας στηρίξει και όπως θέλουμε εμείς την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού μας στο παρκέ, θέλουμε και τη δική τους καλύτερη δυνατή εκδοχή στην εξέδρα».