ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρχισε η σκληρή δουλειά!

Άρχισε η σκληρή δουλειά!
Πρώτη προπόνηση για τον Παναθηναϊκό στην Αυστρία και το Κίτζμπουελ σήμερα (09/07) με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να δουλεύει με μπάλα...

Πρώτη προπόνηση για τον Παναθηναϊκό στην Αυστρία και το Κίτζμπουελ σήμερα (09/07) με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να δουλεύει με μπάλα και τους «πράσινους» να δείχνουν έτοιμοι για σκληρή δουλειά.

Το Onsports είναι στην Αυστρία και σας μεταφέρει τα πάντα για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Μετά την άφιξη της αποστολής το βράδυ της Παρασκευής, σειρά είχε το πρωί του Σαββάτου (09/07) η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Κίτσμπουελ που άρχισε στις 09:45, τοπική ώρα, στην οποία οι «πράσινοι» δούλεψαν αρκετά με την μπάλα.

Φυσική κατάσταση… με μπάλα

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν χωριστεί σε τέσσερα γκρουπ από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, «κίτρινοι», «πορτοκαλί», «μπλε» και άσπροι», και δούλευαν υπό τις οδηγίες των βοηθών του Πορτογάλου, Αλμέιδα και Γκόμεζ, ενώ ένα γκρουπ επέβλεπε και ο Γιάννης Βονόρτας που είναι στο τιμ του 65χρονου από την αρχή της προετοιμασίας. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τη συνεχή επίβλεψη των ασκήσεων και έδινε όποτε χρειαζόταν τις απαραίτητες οδηγίες.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr