ΥΓΕΙΑ

Αυτό είναι το «μυστικό» για να κάνετε τα 50 να θυμίζουν τα νέα… 30!

Αυτό είναι το «μυστικό» για να κάνετε τα 50 να θυμίζουν τα νέα… 30!

Δεν είναι λίγες οι φωνές μεταξύ των ατόμων της μέσης ηλικίας, που πιστεύουν ακράδαντα ότι η ζωή αρχίζει στα πενήντα ή -καλύτερα- στα νέα… 30!

Ποιο είναι, όμως, το «μυστικό» τους; Η απάντηση δεν βρίσκεται σε κάποια «μαγική» συνταγή, που τους επιτρέπει να ζήσουν… τα νιάτα δυο φορές, αλλά σε μία ενισχυμένη πολυβιταμίνη, η οποία συνοδεύει τις προσπάθειές τους να ακολουθήσουν έναν υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής με σωματική, πνευματική και συναισθηματική ευημερία.

Πρόκειται για τις κάψουλες του συμπληρώματος διατροφής ALTION Tonovit Senior®, που ήρθε για να στηρίξει σώμα και πνεύμα και είναι ιδανικό για όσους έχουν συμπληρώσει το 50ό έτος της ηλικίας τους και δυσκολεύονται να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις που έχουν μέσα στην ημέρα. Απαλλαγμένο από ιώδιο, το πολυβιταμινούχο σκεύασμα περιέχει όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά, που θα εξασφαλίσουν, όχι μόνο τη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης του οργανισμού και τη μείωση της κόπωσης, αλλά και την ενίσχυση των πνευματικών διεργασιών και της φυσιολογικής λειτουργίας της όρασης.

Mε φιλοσοφία «carpe diem»

Όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρη στα Ω-3 λιπαρά οξέα και στα θρεπτικά στοιχεία που συμπυκνώνονται στις κάψουλες και είναι σημαντικά για την καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου, καθώς και στα φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων Panax Ginseng και Ginkgo Biloba, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη μείωση της κούρασης και την ενδυνάμωση της μνήμης, προσφέροντας καθημερινή τόνωση, ενέργεια και διαύγεια.

Την ίδια στιγμή, έχει αποδειχθεί ότι οι θαυματουργές ουσίες των βοτάνων αυτών, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, έχουν αγχολυτική δράση και μπορούν να ενεργοποιήσουν την «κοιμισμένη» ερωτική σας διάθεση.

Το «μυστικό», που κάθε άλλο παρά… επτασφράγιστο είναι ανάμεσα στα άτομα της τρίτης ηλικίας με φιλοσοφία «carpe diem», περιλαμβάνει πολλά ακόμα θρεπτικά συστατικά. Μεταξύ αυτών, η λουτεΐνη, στοιχείο πολύτιμο για την καλύτερη λειτουργία της όρασης, πολλές βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, καθώς και το συνένζυμο Q10, το οποίο ενισχύει την παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό.

Και κάπως έτσι, η όρεξη για περπάτημα, διάβασμα, αποδράσεις και δραστηριότητες με τα παιδιά και τα εγγόνια σας αυξάνεται σταδιακά και το άτομο αρχίζει να αισθάνεται πιο δυνατό και ικανό να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις που θα φέρει το δεύτερο μισό της ζωής του. Μία κάψουλα έπειτα από ένα υγιεινό γεύμα, είναι η ιδανική ποσότητα που χρειάζεται κάποιος ημερησίως, για να διατηρήσει τη φυσική κατάσταση του οργανισμού του στα… καλύτερά της, μετά την ηλικία των 50 ετών! Ίσως αυτός να είναι και ένας από τους λόγους που διάφορες επιστημονικές μελέτες φανερώνουν ότι οι μεσήλικες είναι πιο ευτυχισμένοι απ’ ό,τι στην ηλικία των 20 ετών!

*Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

**Αρ. Γνωστ.: VI-90388-ALTION-9/2019

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

*** 63536/12-06-2018.