ΥΓΕΙΑ

Μητέρες σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης επισκέφθηκε ο Βασίλης Κικίλιας στο «18 Άνω»

Μητέρες σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης επισκέφθηκε ο Βασίλης Κικίλιας στο «18 Άνω»
PIXABAY

Επίσκεψη στη μονάδα απεξάρτησης «18 Άνω» και συγκεκριμένα στη δομή όπου φιλοξενούνται πρώην εξαρτημένες μητέρες, οι οποίες βρίσκονται σε πρόγραμμα στεγνής απεξάρτησης, πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, την Τετάρτη (04/12/2019).

Ο κ. Κικίλιας περιηγήθηκε στους χώρους της δομής, συνομίλησε με το προσωπικό της, αλλά και με τις γυναίκες που φιλοξενούνται σε αυτή. «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος με το ειδικό επιστημονικό προσωπικό, με τους ανθρώπους της δομής, αλλά και με τις κυρίες που φιλοξενούνται εδώ. Πρόκειται για νεαρά άτομα, μονογονεϊκές οικογένειες. Κάποιες από αυτές έχουν και τα παιδάκια τους εδώ, κάποιες άλλες φιλοδοξούν να τα συναντήσουν και να ξανασμίξουν στην πορεία» δήλωσε ο υπουργός Υγείας.

Ο υπουργός Υγείας στο «18 Άνω»ΥΠ.ΥΓ.

«Διαπίστωσα ότι γίνεται μια εξαιρετική προσπάθεια. Το “18 Άνω” είναι ένα πρόγραμμα το οποίο τις τελευταίες τρεις δεκαετίες κοσμεί το χώρο και δίνει διεξόδους σε ό,τι έχει να κάνει με την απεξάρτηση» πρόσθεσε ο κ. Κικίλιας και δεσμεύθηκε για τη στήριξη του υπουργείου Υγείας σε αυτά τα προγράμματα.

Το υπουργείο Υγείας φιλοδοξεί να έχει εικόνα για όλες τις δομές σε όλη τη χώρα, σε μια προσπάθεια στήριξης, αξιολόγησης και εξέλιξής τους. «Θα προσπαθήσουμε στα μέτρα των πραγματικών δυνατοτήτων που υπάρχουν, να συμβάλλουμε και να στηρίξουμε τις δομές, τους αγώνες και τις μάχες που δίνετε μαζί με τα παιδιά αυτά» είπε ο κ. Κικίλιας, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για τη δουλειά που γίνεται στις δομές αυτές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις