ΥΓΕΙΑ

Προστατέψτε τον λαιμό σας από τους ιούς!

Προστατέψτε τον λαιμό σας από τους ιούς!

Το Pharyndol® είναι ένα καινοτόμο, 100% φυσικό προϊόν, με τοπική αντι-ιική δράση, για την αντιμετώπιση ιογενών λοιμώξεων του αναπνευστικού (φαρυγγίτιδα) και την ανακούφιση από τον πονόλαιμο.

O μοναδικός μηχανισμός δράσης του Pharyndol® απομακρύνει ιούς και βακτήρια από τον λαιμό και σχηματίζει μια προστατευτική ασπίδα στον βλεννογόνο του φάρυγγα.

Η προστατευτική αυτή ασπίδα εμποδίζει τους παθογόνους ιούς και τα βακτήρια να εισέλθουν στον οργανισμό μας. O μηχανισμός δράσης του Pharyndol® έχει εγκριθεί από τον Γαλλικό Οργανισμό Φαρμάκων (ANSM).

Το Pharyndol® έχει τιμηθεί με το Βραβείο της Γαλλικής Ακαδημίας Επιστημών και έχει επαρκή βιβλιογραφική τεκμηρίωση, από την οποία διαπιστώνεται ότι παρέχει εξαιρετική αποτελεσματικότητα, από την πρώτη χρήση και άριστο προφίλ ασφάλειας, δεδομένου ότι περιέχει 100% φυσικά και ασφαλή συστατικά.

H δοσολογία του είναι 4 ψεκασμοί κάθε 30’, στις πρώτες 2 ώρες και, στην συνέχεια, 4 ψεκασμοί κάθε 6 - 8 ώρες, μέχρι την υποχώρηση των συμπτωμάτων.

Το Pharyndol® σπρέι παράγεται στη Γαλλία και κυκλοφορεί ως ιατροτεχνολογικό προϊόν, σε περισσότερες από 20 χώρες. Στην Ελλάδα, θα βρείτε το Pharyndol® σε όλα φαρμακεία, από την εταιρεία bioAxess Pharmaceuticals σε δυο μορφές, για ενήλικες & παιδιά.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website & τη σελίδα μας στο Facebook:

www.pharyndol.gr

www.facebook.com/pharyndol

ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο της εταιρείας, 210 6828655, bioAxess Φαρμακευτική, Λ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια Αττικής.