ΥΓΕΙΑ

ΕΚΑΒ: Σε έκτακτη αεροδιακομιδή συμμετείχε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

ΕΚΑΒ: Σε έκτακτη αεροδιακομιδή συμμετείχε ο Βασίλης Κοντοζαμάνης
INTIME NEWS

Επίσκεψη στη Βάση του Τμήματος Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Ελευσίνας, πραγματοποίησε την Κυριακή του Πάσχα (19/04/2020) ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, για να ανταλλάξει ευχές με τους γιατρούς και τους διασώστες που είχαν υπηρεσία.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του προέκυψε έκτακτη αεροδιακομιδή δύο περιστατικών από τη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Ο κ. Κοντοζαμάνης επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος C130 της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της Πολεμικής Αεροπορίας. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενημερώθηκε ενδελεχώς για τον τρόπο λειτουργίας του Τμήματος των Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, καθώς και για το επιχειρησιακό σχέδιο λειτουργίας του.

Ο υφυπουργός Υγείας, με την ολοκλήρωση της αεροδιακομιδής, ευχαρίστησε θερμά το Υγειονομικό Προσωπικό του Τμήματος Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, το οποίο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο κάνει το καθήκον του παρέχοντας υπηρεσίες σε κάθε σημείο της πατρίδας μας.

Διαπιστώνοντας τον επαγγελματισμό και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι γιατροί και οι διασώστες, επισήμανε ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα είναι αρωγός στο σημαντικό έργο τους, αναφορικά με την παροχή της δωρεάν επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας προς όλους.

Τον υφυπουργό Υγείας συνόδευαν ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Κουτσουμπέλης και ο διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ Δημήτρης Πύρρος.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Πώς και πότε θα λήξει η καραντίνα σε Ελλάδα και Ευρώπη

Κορονοϊός: Θα πάμε διακοπές φέτος; Η απάντηση από τον λοιμωξιολόγο Νίκο Σύψα

Κορονοϊός: Προσοχή! Μέχρι πότε ισχύουν τα έκτακτα μέτρα και τα τσουχτερά πρόστιμα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πότε ανοίγουν τα σχολεία; Η κρίσιμη ημερομηνία και το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr