ΥΓΕΙΑ

Δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού για το προσωπικό του ΕΚΑΒ

ΕΚΑΒ
ΕΚΑΒ

Τα επιχειρησιακά κέντρα και τα παραρτήματα του ΕΚΑΒ ανά την Ελλάδα (Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο και Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων), είναι επιφορτισμένα με τη συνολική διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού.

Αναγνωρίζοντας τον καθοριστικό τους ρόλο, η εταιρεία «ΑΡΚΑΔΙ Α.Ε.» πραγματοποίησε δωρεά απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού για το προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της «ΑΡΚΑΔΙ Α.Ε.» Μαρία Μαλικούτη, παρέδωσε στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου 13 ψυγεία μικρού όγκου για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του προσωπικού των Επιχειρησιακών Κέντρων (ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ Β. Ελλάδας, ΟΔΙΚ-ΕΚΑΒ), αλλά και των Παραρτημάτων του ΕΚΑΒ, καθώς και 200 τεμάχια συσκευασιών των 500 ml υγρού πράσινου σαπουνιού με αντιβακτηριδιακό παράγοντα, για την υγιεινή και την καθαριότητα των χεριών.

Ο κ. Παπαευσταθίου ευχαρίστησε θερμά την πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της «ΑΡΚΑΔΙ Α.Ε.», σημειώνοντας πως «τέτοιου είδους πράξεις προσφοράς, αν μη τι άλλο, αντικατοπτρίζουν την έμπρακτη στήριξη του ξεχωριστού κοινωνικού έργου των διασωστών, των νοσηλευτών και των γιατρών του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, το οποίο αποτελεί τον βασικό επιχειρησιακό πυλώνα του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ), αναφορικά με τη διαχείριση και την αντιμετώπιση της κάθε έκτακτης κατάστασης ή υγειονομικής κρίσης».

Η κυρία Μαλικούτη, παραδίδοντας τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της δωρεάς στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, ανέφερε: «Όλοι εμείς στην ΑΡΚΑΔΙ Α.Ε. θεωρούμε υποχρέωση μας να συνδράμουμε με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο τους διασώστες, τους νοσηλευτές και τους γιατρούς του ΕΚΑΒ, που είναι οι άνθρωποι του υγειονομικού χώρου που βρίσκονται κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση όλων των επειγόντων περιστατικών, 24 ώρες το 24ώρο 365 μέρες τον χρόνο».

ΔΩΡΕΑ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που στραγγαλίστηκε - Τα κίνητρα των δραστών