ΥΓΕΙΑ

Ολοκληρωμένη σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων διατροφής NEUBRIA

Ολοκληρωμένη σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων διατροφής NEUBRIA

Η ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα!

Είναι στιγμές που η καθημερινότητα σε ξεπερνάει. Που αναζητάς μια πιο παραγωγική εκδοχή του εαυτού σου. Τώρα είναι που χρειάζεσαι μια φυσική εναλλακτική ! Η νέα σειρά νοοτροπικών συμπληρωμάτων διατροφής NEUBRIA στοχεύει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, την υγεία και την ευεξία του οργανισμού. Πρόκειται για μοναδικές συνθέσεις ενισχυμένες με φυσικά βότανα και φόρμουλες βιταμινών. Έχουν σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσουν, τις καθημερινές σου ανάγκες υγείας, όπως ενέργεια & εγρήγορση, καλύτερη πνευματική απόδοση, μεγαλύτερη συγκέντρωση, καλύτερη διάθεση και ποιοτικότερο ύπνο.

NEUBRIA ENERGY

Εργάζεσαι πολύ, προσπαθείς να ανταπεξέλθεις σε πολλές δραστηριότητες, είναι φυσικό να νιώθεις κούραση, ακόμα και εξάντληση. Τώρα είναι που χρειάζεσαι μια φυσική εναλλακτική. Το NEUBRIA ENERGY είναι ένα προηγμένο ενεργειακό συμπλήρωμα ενισχυμένο με προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και φόρμουλες βιταμινών. Είναι σχεδιασμένο ειδικά για να μειώσουν την κούραση και να αυξήσουν την πνευματική και σωματική τους απόδοση, μέσω της συνεχούς απελευθέρωσης ενέργειας. H ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα, με 4 είδη τζίνσενγκ, L-θεανίνη και γκουαράνα.

Νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής NEUBRIA ENERGY.

Ξεκλείδωσε τον εγκέφαλό σου!

https://neubria.gr/products/charge-energy-boost-supplement

NEUBRIA SLEEP

Ένας καλός ύπνος! Αυτό νιώθεις ότι σου λείπει περισσότερο. Τώρα είναι που χρειάζεσαι μια φυσική εναλλακτική. Το NEUBRIA SLEEP είναι ένα προηγμένο συμπλήρωμα διατροφής που βασίζει τη δράση του σε προσεκτικά επιλεγμένα βότανα και φόρμουλες βιταμινών. Ειδικά σχεδιασμένο, για καλύτερη ροή στον ύπνο και περισσότερη χαλάρωση, στοιχεία που συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου. H ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα, με μαγνήσιο, βιταμίνη D και τρυπτοφάνη.

Νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής NEUBRIA SLEEP.

Ξεκλείδωσε τον εγκέφαλό σου!

https://neubria.gr/products/drift-natural-sleep-aid-supplement

NEUBRIA FOCUS

Δουλεύεις και διαβάζεις πολύ, είσαι συνέχεια στον υπολογιστή, αλλά δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς. Τώρα είναι που χρειάζεσαι μια φυσική εναλλακτική. Το NEUBRIA FOCUS είναι ένα προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα, ενισχυμένο με εξειδικευμένα βότανα και φόρμουλες βιταμινών. Ειδικά σχεδιασμένο για τη βελτίωση της συγκέντρωσης, συμβάλλει στην εστίαση, τη διαύγεια, την πνευματική απόδοση και την συγκράτηση πληροφοριών. H ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα, με ροντιόλα και ασβαγκάντα.

Νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής NEUBRIA FOCUS.

Ξεκλείδωσε τον εγκέφαλό σου!

https://neubria.gr/products/edge-mental-performance-clarity-supplement

NEUBRIA MOOD

Υπάρχουν μέρες που πέφτεις ψυχολογικά. Χάνεις την καλή σου διάθεση και όλα σου φαίνονται βουνό. Τώρα είναι που χρειάζεσαι μια φυσική εναλλακτική. Το NEUBRIA MOOD είναι ένα προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα που περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και εξειδικευμένα βότανα για καλύτερη διάθεση και συναισθηματική ισορροπία, και φόρμουλες βιταμινών, που σε βοηθάει να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά. H ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα, με ροντιόλα, σαφράν και L-θεανίνη.

Νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής NEUBRIA MOOD.

Ξεκλείδωσε τον εγκέφαλό σου!

https://neubria.gr/products/shine-cognizin-mood-supplement

NEUBRIA MEMORY

Έχεις πολλά στο μυαλό σου και συνήθως δυσκολεύεσαι να θυμηθείς πρόσωπα, πληροφορίες και γεγονότα. Τώρα είναι που χρειάζεσαι μια φυσική εναλλακτική. Το NEUBRIA MEMORY είναι ένα προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα, ενισχυμένο με εξειδικευμένα βότανα και φόρμουλες βιταμινών που σε βοηθάει να θυμάσαι περισσότερα, για μεγαλύτερο χρόνο. H ολιστική προσέγγιση για υγιές μυαλό και σώμα, με μπαγκόπα, τζίνγκο μπιλόμπα και ασβαγκάντα.

Νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής NEUBRIA MEMORY.

Ξεκλείδωσε τον εγκέφαλό σου!

https://neubria.gr/products/spark-memory-support-supplement

https://neubria.gr/

Facebook : neubriagreece

Instagram : neubria_gr/

Σημειώσεις για τους συντάκτες : Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες : Douni Health Products ΑΕ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Neubria στην Ελλάδα, τηλ.: 210 9941451, email : info@douni.gr,

site : www.douni.gr