ΥΓΕΙΑ

Στο Καστελλόριζο ο Μάριος Θεμιστοκλέους - Εγκαίνια στο φαρμακείο Μεγίστης «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Κέντρο Υγείας Μεγίστης
NEWSBOMB.GR

Στο Καστελλόριζο μεταβαίνει αύριο, Τρίτη (20/07/2021), ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ο κ. Θεμιστοκλέους θα επισκεφθεί το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης, το οποίο αναβαθμίστηκε πρόσφατα με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, από δωρεά του Προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας θα παραστεί και στην τελετή εγκαινίων του Φαρμακείου Μεγίστης «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ειδικότερα, η δωρεά πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού κορυφωνόταν. Στόχο είχε την όσο το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη των ιατρικών αναγκών των κατοίκων του ακριτικού νησιού. Στο πλαίσιο της προσφοράς, η ΒΙΑΝΕΞ προσέφερε νέα ηλεκτρική γεννήτρια, TRIPLEX μηχάνημα καρδιάς και οδοντιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα ενδοστοματικών ακτινογραφιών, αλλά και φαρμακευτικές προμήθειες. Επιπλέον, η εταιρεία προσέφερε και υγειονομικό υλικό (μάσκες, αντισηπτικά, οινόπνευμα) για τον καλύτερο εφοδιασμό του ιατρείου στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου, παράλληλα, αποφάσισε να ονομάσει το φαρμακείο Μεγίστης «Παύλος Γιαννακόπουλος», στη μνήμη του ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ για την προσφορά του εν γένει στο φαρμακευτικό κλάδο και ειδικά στην ακριτική Ελλάδα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.834 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 8 νεκροί σε 24 ώρες, στους 123 οι διασωληνωμένοι