ΜΑΡΚΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ

Ποιοι παίζουν άθλια παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή;

Ποιοι παίζουν άθλια παιχνίδια με τη Χρυσή Αυγή;

Αίφνης, από χτες (23/12/2014), μετά το τέλος της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου, το φάντασμα του νεοναζιστικού μορφώματος που φέρει το όνομα «Χρυσή Αυγή» άρχισε πάλι να πλανάται πάνω απ' τον έτσι κι αλλιώς ανταριασμένο ουρανό του πολιτικού συστήματος.

Δεν του φτάνανε δηλαδή όλα εκείνα τα δυσώδη φαινόμενα σήψης, παρακμής που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες, δεν του φτάνανε οι δικαστικές κρίσεις που όζουν σκοπιμοτήτων, δεν του έφτανε αυτή η ακραία πόλωση, ήρθε να προστεθεί και το –γνωστό- σενάριο περί ενδεχομένου ψήφισης και τελικά εκλογής Προέδρου με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής!

Και μπορεί μεν το κόμμα αυτό να διέψευσε όλη αυτή τη σεναριολογία, ωστόσο έχει μεγάλη σημασία να αποκαλυφθεί ποιοι με τις αθλιότητές τους καθιστούν αντικειμενικά αυτό το νεοναζιστικό μόρφωμα ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων.

Και είναι προς τιμήν των βουλευτών ακόμα και της Ν.Δ. που αντέδρασαν και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο (Πρ. Παυλόπουλος, Κυρ. Μητσοτάκης κ.α.).

Ωστόσο το ερώτημα πλανάται.

Ποιος ή ποιοι διέπραξαν την αθλιότητα;

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η σεναριολογία δεν προήλθε από κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης. Τελεία.

Από 'κει και πέρα, παρατηρήσαμε, πως το επαίσχυντο σενάριο διακινήθηκε από κατ' εξοχήν συστημικά ΜΜΕ και συστημικούς δημοσιογράφους.

Μάλιστα παρατηρήσαμε, ότι συγκεκριμένο site που παίζει φιλοκυβερνητικά παιχνίδια όχι μόνο διακίνησε το εν λόγω σενάριο, αλλά με υποτιθέμενες δηλώσεις μη ονομαζόμενων στελεχών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να το απενοχοποιήσει κιόλας!

Κι όταν άρχισαν να ξεδιπλώνονται τοποθετήσεις οργής όχι μόνο από στελέχη της αντιπολίτευσης, αλλά και των δύο κυβερνητικών κομμάτων, τα «μάζεψε»!
Κυκλοφορούν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η άθλια (επαναλαμβάνω) μεθόδευση ξεκίνησε από συγκεκριμένα κυβερνητικά κέντρα.

Δεν θέλω να το πιστέψω.

Και το εννοώ.

Μπορεί να ασκούμε τη σκληρότερη κριτική στην κυβέρνηση, αλλά αδυνατούμε να φανταστούμε έστω, ότι συζήτησαν καν το συγκεκριμένο σενάριο.

Ωστόσο και να θέλουμε ν' αγιάσουμε, δεν μας αφήνουν.

Διότι πολλές πράξεις τους έχουν μέχρι σήμερα δείξει, ότι δεν ορρωδούν προ ουδενός προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες της εξουσίας τους.

Τι να πρωτοθυμηθούμε...

Μήπως δεν ήταν, για παράδειγμα, ο Βενιζέλος που είχε διακινήσει το σενάριο περί... υπολογισμού των τριών πέμπτων για την εκλογή Προέδρου αφού... αφαιρεθούν οι ψήφοι των βουλευτών της Χρυσής Αυγής;

Μήπως δεν είναι οι κυβερνητικοί συνεταίροι που καθοδηγούν πράξεις χειραγώγησης ακόμα και της Δικαιοσύνης; Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει στην... αθωότητα του πορίσματος επί των καταγγελιών Χαϊκάλη;

Μήπως δεν είναι οι κυβερνητικοί εταίροι οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε μια φασίζουσα επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού και χειραγώγησής του στη λογική ότι οι εκλογές αποτελούν... καταστροφή για τη χώρα;

Μήπως δεν είναι κυβερνητικά στελέχη που περιφέρονται διακινώντας αθλιότητες ακόμα και περί... αδειάσματος των ΑΤΜ αν ο «οξαποδώ» ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές;

Μήπως δεν ήταν στη Βουλή, πριν λίγες μέρες, κυβερνητικό στέλεχος (ο Π. Κουκουλόπουλος) που διέπραξε την πολιτική αθλιότητα να ισχυριστεί ότι... υπάρχουν φωτογραφίες από συναντήσεις του Αλ. Τσίπρα με μεγαλοπαράγοντες του οικονομικού κατεστημένου;

Είναι πολλά, πάρα πολλά τα παραδείγματα που μπορούμε να επικαλεστούμε.

Και όλα αυτά βέβαια σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΜΕ της διαπλοκής.

Μας έκανε, επαναλαμβάνω, εντύπωση, ότι το προαναφερθέν σενάριο άρχισε να διακινείται από συγκεκριμένα συστημικά κέντρα, είτε αυτά αφορούσαν παράγοντες της υπό κατάρρευση κυβέρνησης, είτε των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων που στηρίζουν την υπό κατάρρευση κυβέρνηση.

Είτε «αθώα», με τη λογική της «καταδίκης» τους, είτε προκλητικά και με διάθεση αβάντας.

Ξαναλέω, δεν θέλω καν να πιστέψω ότι σε υψηλά κυβερνητικά κέντρα συζητήθηκε έστω αυτή η αθλιότητα.

Αλλά... καλού κακού, ας γρηγορούμε!

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Τwitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις