ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απρόσμενη συνάντηση για Τσίπρα: «Εσύ δεν άλλαξες καθόλου ρε π…» (video)

Τσίπρας Μύκονος συμμαθητής
INTIME

Mέσα στο πλήθος των πολιτών υπήρχε και ένας συμμαθητής του Αλέξη Τσίπρα από το πολυκλαδικό λύκειο Αμπελοκήπων με τον οποίο είχαν mia σύντομη συνομιλία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, είχε μια απρόσμενη αλλά ευχάριστη συνάντηση στα σοκάκια της Μυκόνου που έγινε αφορμή για να θυμηθεί τα μαθητικά του χρόνια.

Ο κ. Τσίπρας στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νησί των ανέμων περπάτησε στα Ματογιάννια όπου συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες για τα έκτακτα μέτρα που επιβλήθηκαν στο νησί για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Ωστόσο μέσα στο πλήθος των πολιτών υπήρχε και ένας συμμαθητής του Αλέξη Τσίπρα από το πολυκλαδικό λύκειο Αμπελοκήπων με τον οποίο είχαν σύντομη συνομιλία και θυμήθηκαν ιστορίες από τα μαθητικά χρόνια.

«Εσύ δεν άλλαξες καθόλου ρε π…», ακούγεται να λέει ο Αλέξης Τσίπρας, στο 39ο δευτερόλεπτο του βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr,απευθυνόμενος στον συμμαθητή του και στη συνέχεια αναπόλησαν τις στιγμές από την πενταήμερη στη Ρόδο, όπου «έφευγαν καρέκλες στην πισίνα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 2.604 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 5 νεκροί σε 24 ώρες, 126 διασωληνωμένοι