ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Άγριος καβγάς on air: «Ντροπή σου που υπερασπίζεσαι τη χυδαιότητα!» - «Μη μας κάνεις υποδείξεις!»

Άγριος καβγάς on air: «Ντροπή σου που υπερασπίζεσαι τη χυδαιότητα!» - «Μη μας κάνεις υποδείξεις!»

«Μαλλιά – κουβάρια» έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης (31/05) στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδoπούλου.

Αφορμή στάθηκαν τα tweets που είχε κάνει στον λογαριασμό του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μετά και την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ότι έκανε χαλαρές διακοπές στο Μονακό, ενώ ήταν σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό αλλά και το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών.

«Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης. Όμως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός της κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει την μεγάλη ζωή ενώ είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα και ενώ δυο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία κατά δική του δήλωση. Και το έκανε, μάλιστα, την ίδια στιγμή που ο αρχηγός του, ο πρωθυπουργός του και πρωθυπουργός της κ. Μανταλένας, ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Όταν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μας να ασκήσουμε κοινοβουλευτικό έλεγχο» , είπε σε έντονο ύφος ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν υπάρχει τίποτα που είναι μεμπτό σε αποδοχή πρόσκλησης από αρχηγό κράτους. Όλα τα υπόλοιπα είναι "να είχαμε να λέγαμε" του κ. Γεωργιάδη όπως μας έχει συνηθίσει», απάντησε η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Η χυδαιότητα σας εκπροσωπεί; Αν σας πει κάποιος στο twitter ότι κάνετε βίζιτες κ. Παπαδοπούλου θα σας αρέσει; Αν γράφανε αυτό για εσάς θα σας άρεσε; Αυτό που έγραψε ο κ. Καμμένος στο tweet για τα μοντέλα που κρύβουν τους εραστές τους και τις βίζιτες στη Μύκονο θα σας άρεσε;» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος επιτέθηκε στην εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, φωνάζοντας: «Ντροπή σας! Ντροπή σας που υπερασπίζεστε την χυδαιότητα!».

Η κ. Παπαδοπούλου ανταπάντησε: «Κάποιο λόγο θα έχει για να τα γράφει όλα αυτά κ. Γεωργιάδη! Δεν θα μας κάνετε υποδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο πολιτευόμαστε!».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις