Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Περιοδεία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα σε στρατιωτικές μονάδες (pics)

Περιοδεία του ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα σε στρατιωτικές μονάδες (pics)

Ο Υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Τόσκας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Γιάννη Ταφύλλη, επισκέφθηκε μονάδες και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και το επιτελούμενο έργο και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου.

Επίσης, το 307 Τεχνικό Συγκρότημα Υποστήριξης Αεροπορικού Υλικού (307 ΤΣΥΑΥ), στο Στεφανοβίκειο, το οποίο παρέχει τεχνική υποστήριξη στα αεροπορικά μέσα των Μονάδων Αεροπορίας Στρατού της 1ης ΤΑΞΑΣ.

Τέλος, τις εγκαταστάσεις του 303 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσεως (303 ΠΕΒ) στη Λάρισα και του 304 Προκεχωρημένου Εργοστασίου Βάσεως (304 ΠΕΒ) στο Βελεστίνο.

Στη διάρκεια των επισκέψεών του στα στρατιωτικά εργοστάσια, ο κ. Τόσκας συνομίλησε με το προσωπικό και επεσήμανε την ύπαρξη προβλημάτων που σχετίζονται τόσο με την επάρκεια ανταλλακτικών, όσο και με τον αριθμό του προσωπικού που έχει απομειωθεί τα τελευταία χρόνια.