BOMBER

Η Αφροδίτη Μάνου, η στήριξη στον Μπογδάνο και ο πληθυσμός της Ελλάδας που αντικαθίσταται

Η Αφροδίτη Μάνου, η στήριξη στον Μπογδάνο και ο πληθυσμός της Ελλάδας που αντικαθίσταται
Μπορεί κανείς να παραβλέψει την σημαντική πολυδιάστατη αλλοίωση που υφίσταται ο ελληνικός πληθυσμός;

Η γνωστή συνθέτρια και στιχουργός παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ της ανάρτησης του βουλευτή της ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι αλήθεια ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται

Η κυρία Αφροδίτη Μάνου, έχει πολλές φορές πάρει ξεκάθαρη θέση σε ζητήματα που απασχολούν τον δημόσιο διάλογο, χωρίς να μασάει τα λόγια της. Μετά το περιστατικό με την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου η κυρία Μάνου γράφει: «Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε ο Μπογδάνος» έγραψε η τραγουδίστρια, τασσόμενη υπέρ του βουλευτή.

«Έγραψε ότι υπάρχουν σχολεία όπου τα 9 στα 10 παιδιά είναι αλλοδαπά και για του λόγου το αληθές δημοσίευσε τα ονόματά τους. Κι αντί να σας πειράζει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά, σας πείραξε ο Μπογδάνος;» αναρωτήθηκε η κυρία Αφροδίτη Μάνου.

Να σημειώσουμε πως όλα ξεκίνησαν από μια δημοσιοποίηση της "ταυτότητας" και των ονομάτων 18 παιδιών μιας τάξης νηπιαγωγείου της Αθήνας. Ο κ. Μπογδάνος αναδημοσίευσε το κείμενο που μιλούσε για «οξύ δημογραφικό και κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργεί το μεταναστευτικό στην ελληνική πρωτεύουσα» και το όλο θέμα πήρε σοβαρές πολιτικές και δικαστικές διααστάσεις.

Αρκετοί κατηγορούν τον γαλάζιο βουλευτή για την δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων ανήλικων παιδιών, που είναι βεβαίως ένα σοβαρό ζήτημα, ενώ άλλοι του προσάπτουν την κατηγορία του «ρατσιστή».

Πέραν όμως των παραπάνω ζητημάτων για τα οποία θα επιληφθεί το κόμμα του και η δικαιοσύνη, δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει την σημαντική πολυδιάστατη αλλοίωση που υφίσταται ο ελληνικός πληθυσμός σε συνδυασμό με την μάστιγα της υπογεννητικότητας.

Με την ουσία της ανάρτησης του Μπογδάνου θα ασχοληθεί κάποιος σοβαρά; Ή πέρα βρέχει; Ή περιμένουμε να απορροφήσουμε πρόσφυγες και μετανάστες από χώρες του Ισλάμ; Ας μας πει κάποιος επιτέλους ποιο είναι το σχέδιο για την επίλυση του Δημογραφικού προβλήματος.

Αυτό ακριβώς το ζήτημα ήθελε να θίξει με την ανάρτησή της και η γνωστή στιχουργός κυρία Αφροδίτη Μάνου. Και αυτό το ζήτημα δεν γίνεται να το παραβλέπουμε. Δεν γίνεται να παραδεχόμαστε άπαντες ότι στην Ελλάδα υπάρχει σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα και να κλείνουμε τα μάτια στις γενεσιουργές αιτίες.

Θυμίζουμε ότι η κυρία Αφροδίτη Μάνου είχε πάρει ξεκάθαρη θέση στο παρελθόν και κατά της Αυμφωνίας των Πρεσπών. Χαρακτήρισε «εγκληματική επιλογή» τη Συμφωνία των Πρεσπών και με τις φράσεις «οι ρίζες μας είναι βαθιές. Θα αντέξουμε» απάντησε σε όσους επιτίθενται στους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο που έγινε το 2019.

Να σημειώσουμε τέλος ότι δήλωση στήριξης για τον Κ.Μπογδάνο για το θέμα των ονομάτων πραγματοποιήθηκε αυτή την φορά από τον Θ.Τζήμερο:

«Περιμένω η εισαγγελική έρευνα να βρει ποιο αδίκημα διαπράττεις όταν φωτογραφίζεις και δημοσιοποιείς μια λίστα ονομάτων (είναι προσωπικό δεδομένο το όνομα;) που είναι αναρτημένη σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ στα κάγκελα της αυλόπορτας του σχολείου. Θα γελάν και τα κουδούνια στην έδρα», έγραψε ο Θάνος Τζήμερος με ανάρτησή του στα social media.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία μητέρας 19χρονης: Η κόρη μου υπέστη σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο

Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Άρχισαν οι αιτήσεις - Τα έξι βήματα για να δείτε εάν είστε δικαιούχοι

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - «Μίλησαν» κινητά και η κάμερα στο σαλόνι