BOMBER

Κασσελάκης: Μετά τον Κουτσούμπα θα τον περάσει κι ο Βελόπουλος

Κασσελάκης: Μετά τον Κουτσούμπα θα τον περάσει κι ο Βελόπουλος

Η τελευταία δημοσκόπηση της Prorata εμφανίζει το κόμμα Κασσελάκη να αγκομαχάει στην τρίτη θέση με το ΚΚΕ – Μαντέψτε ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο του σίριαλ

Καλά, δεν χρειάζεται να είσαι εκλογολόγος για να καταλάβεις ότι το κόμμα του αυτοδημιούργητου εφοπλιστή πάει… τρένο, αλλά πάει με την όπισθεν. Ο Στέφανος της Ελλάδας που θα νικούσε στο άψε σβήσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχασε την 2η θέση από το ΠΑΣΟΚ, θα χάσει την 3η θέση εντός ολίγου από το ΚΚΕ και αναμένεται στο μέλλον να τον περάσει ακόμα και η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου. Για να μην σχολιάσω ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος φαντάζει μπροστά του πολιτικός γίγαντας και σπεύσετε ορισμένοι να με κατηγορήσετε… Αφήστε που σε επίπεδο δημοφιλίας – έτσι κι αλλιώς - ο Κασσελάκης έχει βρεθεί κάτω από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και κάτω από τον Κυριάκο Βελόπουλο. Μιλάμε για κανονικό πανωλεθρίαμβο!

Πάντως αν ο στόχος του Κασσελάκη ήταν να εξαφανίσει τον ΣΥΡΙΖΑ από την πολιτική σκακιέρα του τόπου νομίζω είναι σε καλό δρόμο. Θα τα καταφέρει πιο γρήγορα από όσο ήλπιζαν αρκετοί.

Τελικά αυτό το παιδί είναι «πελάτης» του Μητσοτάκη, δεν εξηγείται διαφορετικά. Ούτε παραγγελία να τον είχε κάνει. Ο πρωθυπουργός κοιμάται και η τύχη του δουλεύει… Μητσοτάκης στην κυβέρνηση, Μητσοτάκης στην αντιπολίτευση.