ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Υπουργός του Τσίπρα «καίει» την κυβέρνηση με παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη!

Υπουργός του Τσίπρα «καίει» την κυβέρνηση με παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη!

Ένας από τους πλέον αποτυχημένους υφυπουργούς της κυβέρνησης Τσίπρα που δεν έχει να επιδείξει κανένα απολύτως έργο στη θητεία του, αποπειράται, όπως μαθαίνουμε, να χειραγωγήσει ξεδιάντροπα και με ωμότητα δημόσιους και δικαστικούς λειτουργούς για αβάσιμες υποθέσεις που έχουν ρυθμιστεί και θα έπρεπε να έχουν μπει στο αρχείο!

ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ

Η περίπτωσή του έχει απασχολήσει, αρνητικά, ουκ ολίγες φορές την επικαιρότητα αν και το Μέγαρο Μαξίμου εξακολουθεί – άγνωστο γιατί – να τον καλύπτει.

Για άλλη μια φορά, ο εν λόγω κύριος, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Αλέξη Τσίπρα και με τα καμώματά του κινδυνεύει να στείλει την κυβέρνηση στο γκρεμό μια ώρα νωρίτερα.

Με παρεμβάσεις που ξεπερνούν τις μεθόδους της σικελικής μαφίας επιχειρεί να ελέγξει καταστάσεις...

Σηκώνει τηλέφωνα και ζητά, επιτακτικά, από δικαστικούς λειτουργούς να τον ενημερώνουν σε προσωπικό επίπεδο για συγκεκριμένες υποθέσεις που αφορούν σε πολίτες οι οποίοι δεν απολαμβάνουν της αρεσκείας και της εύνοιας του Υπουργού!

Ταυτόχρονα επιχειρεί να μπλοκάρει καθόλα νόμιμες ρυθμίσεις σε δημόσιους οργανισμούς δίνοντας εντολές σε κρατικούς υπαλλήλους.

Σε περίπτωση που η εξέλιξη των εν λόγω υποθέσεων δεν ικανοποιεί τα σχέδιά του, καθώς δεν προκύπτει κάτι μεμπτό και παράνομο, ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ζητά από ανώτατους δημόσιους λειτουργούς ελεγκτικών μηχανισμών, να παρέμβουν και να ελέγξουν εκ νέου φορολογικές υποθέσεις που έχουν ρυθμιστεί!

Τι κάνει δηλαδή ο κύριος υπουργός; Δημιουργεί εχθρούς στο μυαλό του και αναζητά καθημερινά τρόπο να τους εξοντώσει, ακόμη κι αν δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό εναντίον τους!

Μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Οι εμμονές του υπουργού αφορούν «πολίτη» που αν ανοίξει το στόμα του θα προκληθούν σεισμικές δονήσεις απείρως δυνατότερες από τις περίφημες υποθέσεις με τις γάτες Ιμαλαΐων και με τα ραντεβουδάκια στην Κάντζα και πέριξ της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Το ωστικό κύμα των αποκαλύψεων θα χτυπήσει συθέμελα όλο το σύστημα του Μεγάρου Μαξίμου, αφού ο «πολίτης» ξέρει πολλά για πολλούς.

Βέβαια, τόσο η «Γάτα των Ιμαλάϊων», όσο και ο «ελικοπτεράκιας» γνωρίζουν πολύ καλά πως αν ανοίξουν τα στόματα θα γίνουν γνωστά στον ελληνικό λαό ονόματα και διευθύνσεις που θα κάψουν την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου.

Και μπορεί βεβαίως ο αποτυχημένος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να αγνοεί πρόσωπα και καταστάσεις, να έχει δηλαδή άγνοια κινδύνου, όμως η «Γάτα των Ιμαλαϊων» και ο «ελικοπτεράκιας» ξέρουν πολύ καλά...

«Μπάζουν» από παντού και το ξέρουν καλά.

Επίσης, έχουν γνώση ότι υπάρχουν και καθαρά ΜΜΕ που μπορούν ακόμα να γράφουν την αλήθεια, όσο ψηλά κι αν φτάνει...

Η άγνοια κινδύνου ενός... Υπουργού ή υφυπουργού αν θέλετε, μπορεί να οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην πτώση της κυβέρνησης.

Κι από όσο γνωρίζουμε θα κάνει πολύ θόρυβο αυτή η πτώση!

Εκείνο που ενδεχομένως δεν έχουν ζυγίσει στα υπόγεια του Μαξίμου είναι το: «πώς θα πέσουν;».

Αν δηλαδή θα φύγουν με το κεφάλι ψηλά ή αν θα φύγουν «ξεφτιλισμένοι» και βουτηγμένοι στο βούρκο της διαπλοκής τον οποίο ξορκίζουν σε κάθε ευκαιρία.

Η σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου είναι γεμάτη από εμμονικούς υπουργούς και από συμπλεγματικούς πολιτικούς που επιχείρησαν στο παρελθόν να παίξουν βρώμικα παιχνίδια στο παρασκήνιο.

Δεκάδες από αυτούς που αυτοπροσδιορίστηκαν ως «σερίφηδες» της διαπλοκής αποδείχθηκε ότι ήταν βουτηγμένοι στην καμαρίλα και στη σαπίλα του τριγώνου της διαφθοράς.

Στο τέλος, οι περισσότεροι από αυτούς «έφαγαν τα μούτρα τους», γιατί πολύ απλά, άνοιξαν στόματα... και ειπώθηκαν αλήθειες.

Στο ρου της ιστορίας πέρασαν κι άλλες... γάτες Ιμαλαϊων που κατέληξαν να μεταλλαχθούν σε... Ευρασιατικοί μπούφοι!!!

Μαύρο φίδι που σας έφαγε Αλέξη μου αν ανοίξουν τα στόματα...

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις κι εσύ και ο «ελικοπτεράκιας» σε αυτό το ενδεχόμενο δεν θα σας ξεπλένει ούτε ο καταρράκτης του Νιαγάρα.

Πείτε λοιπόν στον «Ευρασιατικό μπούφο» να είναι πιο προσεκτικός και εξηγήστε του ότι το νταηλίκια και οι εκφοβισμοί ανήκουν σε άλλες εποχές.

Μαζεύετε τον δηλαδή πριν είναι αργά και σας «κάψει».

Ο δρόμος αυτός αγαπητέ Αλέξη και αγαπητέ Πάνο δεν έχει επιστροφή και για να κάνεις τη «λευκή περιστέρα» πρέπει να είσαι πολύ καθαρός, κρυστάλλινος...

Σε αντίθετη περίπτωση καλό είναι να μαζεύεις τους «μπούφους» και τους συμπλεγματικούς...

Επίσης μην ξεχνάς ότι ο σοφός λαός λέει: «Η νύχτα έχει αυτιά και η ημέρα μάτια».

Το story δεν τελειώνει εδώ.

Θα επανέλθουμε αν χρειαστεί με περισσότερα στοιχεία και όπως έλεγε και μια ψυχή: Ο θεός να βάλει το χέρι του μετά!!!

Σχετικές ειδήσεις