ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τι οδηγεί η Alessandra Ambrosio;

Τι οδηγεί η Alessandra Ambrosio;

To πρώην μοντέλο της Victoria Secret φαίνεται πως βαρέθηκε τα πιο ταπεινά μοντέλα και είπε να αναβαθμίσει τις βόλτες της με μια Bentley Continental GTC.

Του Γιάννη Σκουφή

Οι διασημότητες έχουν πολλά τυχερά ή για την ακρίβεια παροχές που στοχεύουν στην προϊοντική προώθηση. Έτσι τα περισσότερα από τα ρούχα που φορούν, τα ρολόγια που έχουν, τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν, τα μέρη που συχνάζουν… όλα αυτά που ποστάρουν στα social media, αλλά και πολλά άλλα, δεν επιλέγονται στην τύχη.

Τώρα, δεν γνωρίζουμε αν το Audi Q8 που οδηγούσε καιρό τώρα το πασίγνωστο μοντέλο Alessandra Ambrosio της το είχε παραχωρήσει η ίδια η εταιρία για να το προβάλλει. Αυτό ίσως να είναι και το πιο πιθανό.

Και ακόμη πιο πιθανό είναι η Bentley να είναι αυτή που της έχει διαθέσει μία ολοκαίνουργια Continental GTC Mulliner, όπως αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ενός παπαράτσι την Βραζιλιάνα-Αμερικανίδα 40χρονη καλλονή κάπου στην Santa Monica της Καλιφόρνια.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Alessandra έχει κάνει δημόσια εμφάνιση με μια Bentley. Το 2017 κυκλοφορούσε για αρκετούς μήνες με μία Continental GT Speed Convertible Black Edition.

Όσο για την Mulliner -με την πολύ ιδιαίτερη επένδυση σε μοτίβο διαμαντιού με τις 400.000 συνολικά βελονιές- να πούμε πως κινείται από έναν bi-turbo V8 και φτάνει τα 318 χλμ./ώρα, ενώ η πιο ισχυρή V12 των 6.000 κυβικών κινεί το βρετανικό hyper-premium κάμπριο έως τα 333 χλμ./ώρα.

Τώρα, όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες από το Instagram η Ambrosio έχει συμβιβαστεί με την V8. Ακόμη και έτσι σίγουρα θα απολαμβάνει περισσότερο τον καλιφορνέζικο ουρανό σε σχέση με ένα μεγάλο SUV.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Κάλαντα με μάσκα παντού - Τι ισχύει από σήμερα για σούπερ μάρκετ, ΜΜΜ, εκδηλώσεις

Ο τζιχαντιστής των Πατησίων με τους πολλούς ρόλους και την «οικονομική άνεση»

Νίκος Οικονομόπουλος: Ο κορονοϊός με βρήκε δύσκολα – Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων