ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Volvo: Αποκάλυψη της καμπάνιας A New Beginning με τον Avicii

Volvo: Αποκάλυψη της καμπάνιας A New Beginning με τον Avicii

Η καμπάνια της Volvo «A New Beginning» που βασίζεται στη συνεργασία με το διάσημο Σουηδό Καλλιτέχνη και Παραγωγό Avicii βγήκε στον αέρα. Η Audra Mae ερμηνεύει το τραγούδι Feeling Good που διασκεύασε για τη Volvo ο Avicii. Η καμπάνια σηματοδοτεί τη νέα εποχή της Volvo με τον ερχομό του Νέου XC90.

Η νέα καμπάνια της Volvo με τίτλο «A New Beginning» αποκαλύφθηκε και ήδη το σχετικό video που δημιούργησε για τη Volvo Cars ο διάσημος Σουηδός Καλλιτέχνης και Παραγωγός Avicii είναι στον αέρα από τις 8 Μαΐου, στις 21:50 (ώρα Ελλάδας) .

Η δημιουργική συνεργασία ανάμεσα στον Avicii και τη Volvo Cars, έχει να επιδείξει μια επανέκδοση του κλασσικού τραγουδιού Feeling Good, σε ελεύθερη μετάφραση «Νιώθοντας Ωραία». Γυρισμένο σε τοποθεσίες της Στοκχόλμης και του Όστερλεν, στη Νότια Σουηδία, το video παρουσιάζει τοποθεσίες που έχουν μια προσωπική σημασία για τον Avicii, που μας διηγείται τη δική του ιστορία επιτυχίας, μέσα από μια πολυετή περιπέτεια περιήγησης και σκληρής δουλειάς. Το video παρουσιάζει, επίσης, μέλη της οικογένειάς του και στενούς φίλους.

«Τα τελευταία έξι χρόνια δούλευα συνεχώς και μόνο τους τελευταίους εννέα μήνες είχα την ευκαιρία για ένα διάλειμμα. Έδινα περίπου 325 παραστάσεις τον χρόνο, ταξιδεύοντας συνεχώς. Αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί, έπρεπε να επαναπροσδιορίσω τη θέση μου και να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Η Σουηδία είναι για μένα ένας τόπος σημαντικός, εδώ παίρνω δυνάμεις και ενέργεια με την οικογένεια και τους φίλους μου. Αυτήν τη διαδικασία επαναπροσδιορισμού και ανανέωσης ήθελε η Volvo να παρουσιάσω στο μουσικό μας video», είπε ο Avicii.

Το τραγούδι Feeling Good ήταν η πρόταση της Volvo Cars. Η διασκευή και η παραγωγή έγινε από τον Avicii, με τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Audra Mae στα φωνητικά.

«Ήταν ωραία που μπόρεσα να δουλέψω πάλι με την Audra Mae. Έχει μια δυνατή και πολύ συναισθηματικά φορτισμένη φωνή, σμιλεμένη στην παραδοσιακή μουσική, τη folk και την country. Η τελευταία φορά που δουλέψαμε μαζί ήταν για το album με τίτλο True, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στην ηλεκτρονική μουσική με το κομμάτι Addicted To You. Η γεμάτη πάθος ερμηνεία της Audra δίνει νέα ζωή σε αυτό το κλασσικό κομμάτι. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα», είπε ο Avicii.

Στο video πρωταγωνιστεί το Νέο XC90, σηματοδοτώντας ένα ακόμα βήμα στη μεταμόρφωση της Volvo Cars και αντικατοπτρίζοντας τη νέα κατεύθυνση για τη σουηδική μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων.

Σχετικές ειδήσεις