Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Honda Type R του Max Verstappen και πάλι προς πώληση

Newsbomb

Στο διαδίκτυο θα βρείτε πολλά Type R της γενιάς που βλέπετε. Κανένα όμως από αυτά δεν έχει την υπογραφή του Ολλανδού πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.

Του Γιάννη Σκουφή

Πρόπερσι ο Verstappen χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ένα Type R προηγούμενης γενιάς. Και το οδηγούσε πολύ συχνά όχι μόνο επειδή η Honda ήταν ο προμηθευτής κινητήρων της Red Bull Racing, αλλά επειδή του άρεσε πάρα πολύ. Μάλιστα, με αυτό είχε κάνει πολλά από τα 58.048 χιλιόμετρα στο κοντέρ του μέχρι να το πουλήσει πέρυσι τον Δεκέμβριο.

Το σημαντικό ήταν πως ο Ολλανδός δις παγκόσμιος πρωταθλητής είχε παραχωρήσει σε δημοπρασία της CarNext το Type R του με τα έσοδα από την πώληση να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, στον οργανισμό «Wings for Life» που υποστηρίζει θεραπείες για τραυματισμούς στο νωτιαίο μυελό.

Και τώρα ο άνθρωπος που το αγόρασε είπε να βγάλει ένα καλό μεροκάματο πουλώντας ακριβώς μετά από ένα χρόνο το Type R του Verstappen. Δεν γνωρίζουμε πόσο το είχε αγοράσει, αλλά η αρχική τιμή πώλησης ήταν τότε 33.333 ευρώ. Τώρα, ο πωλητής προφανώς αναζητά το κάτι παραπάνω. Ίσως και για αυτό από πέρυσι μέχρι σήμερα έχει διανύσει μόλις 400 χιλιόμετρα.

Όπως και να έχει το Type R του Verstappen δημοπρατείται με μία εκτιμώμενη τιμή πώλησης που θα κυμανθεί κάπου μεταξύ των 50 και των 60 χιλιάδων ευρώ. Ωστόσο, αν σκεφτεί κανείς το θέμα της κερδοσκοπίας δύσκολα ο πωλητής θα πετύχει το στόχο του. Αλλά αυτό θα το μάθουμε σε μερικές μέρες και από την αγγελία της catawiki που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.