FUN TIME

Quizy.gr: Το site που δίνει δώρα σε όσους έχουν γνώσεις και ταχύτητα

Quizy.gr: Το site που δίνει δώρα σε όσους έχουν γνώσεις και ταχύτητα
quizy

Το quizy.gr είναι ένα συνδρομητικό site που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να κερδίσουν πλούσια δώρα (από smartphone και τηλεοράσεις μέχρι ηλεκτρικό scooter) με την αξία και τις γνώσεις τους.

Τη δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα δίνει σε όλους το quizy.gr αρκεί να διαθέτουν γνώσεις αλλά και ταχύτητα.

Το quizy.gr είναι ένα συνδρομητικό site που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να κερδίσουν πλούσια δώρα (από smartphone και τηλεοράσεις μέχρι ηλεκτρικό scooter) με την αξία και τις γνώσεις τους. Καθημερινά οι αναγνώστες μπορούν να πάρουν μέρος σε 2 Live Quiz κι έναν 24ωρο διαγωνισμό.

Στα Live Quiz του quizy.gr (τα οποία πραγματοποιούνται καθημερινά στις 14:00-17:00 το πρώτο και στις 21:00-24:00 το δεύτερο) ο κάθε παίκτης διαγωνίζεται σε live χρόνο απέναντι στους άλλους συμμετέχοντες. Νικητής είναι όποιος καταφέρει μέσα στο τρίωρο που θα είναι ανοιχτό το Live Quiz να έχει την προσπάθεια με την καλύτερη βαθμολογία (σωστές απαντήσεις στις 10 ερωτήσεις του κουίζ στον ταχύτερο χρόνο).

Εκτός από τα δύο Live Quiz, όμως, στο quizy.gr, υπάρχει και ο 24ωρος διαγωνισμός (μεσάνυχτα με μεσάνυχτα) στον οποίο ο αναγνώστης καλείται να συγκεντρώσει βαθμούς παίζοντας έως 20 κουίζ την ημέρα από 12 σταθερές κατηγορίες (Ορθογραφία, Αθλητικά, Γεωγραφία, Σειρές, Κινηματογράφος, Τέχνες, Ιστορία, Γενικές γνώσεις, Πολιτική, Μουσική, Επιστήμες, Gossip). Νικητής είναι εκείνος που θα κατορθώσει να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς.

Για να πάρει μέρος ο επισκέπτης στο Quizy έχει δυο επιλογές. Καθημερινά του προσφέρονται 3 λεπτά δωρεάν χρόνου παραμονής στο site . Μπορεί να μπει να παίξει και να κερδίσει εντελώς δωρεάν. Εάν όμως επιθυμεί να παραμείνει στο Quizy για περισσότερη ώρα, τότε μπορεί να αγοράσει ένα από τα 5 πακέτα χρόνου παραμονής.

Πακέτο 1: Από 1 ευρώ για 1 ώρα

Πακέτο 2: Από 2 ευρώ για 3 ώρες

Πακέτο 3: Από 3 ευρώ για 6 ώρες

Πακέτο 4: Από 4 ευρώ για 12 ώρες

Πακέτο 5: Από 5 ευρώ για 24 ώρες

Σημειώνεται πως η αγορά του πακέτου χρόνου παραμονής μπορεί να γίνει με κάρτα μέσω Viva Wallet, με κλήση από σταθερό και κινητό και με SMS.