FUN TIME

Πορτοκαλί UFO με ουρά κομήτη «παγώνει» την Αγγλία (vid)

Πορτοκαλί UFO με ουρά κομήτη «παγώνει» την Αγγλία (vid)

Το Γουορμίνστερ θεωρείται ως η «πρωτεύουσα» των UFO στην Αγγλία κι όχι άδικα, αν κρίνουμε από το πιο πρόσφατο ανεξήγητο περιστατικό, το οποίο κατέγραψε με το κινητό του κάτοικος της περιοχής.

Ο Τζέρεμι Λε Φεβρ, ενώ περπατούσε το βράδυ του Σαββάτου στις 19 Αυγούστου 2017, είδε ένα UFO, αποτελούμενο από διαφορετικές πορτοκαλί σφαίρες φωτός.

Το UFO διέγραψε μια περίεργη πορεία στο νυχτερινό ουρανό, καθώς άλλαζε συνεχώς κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω του μια «πύρινη» ουρά. Μετά από λίγα λεπτά, τα φώτα του άρχισαν να σβήνουν σταδιακά και εξαφανίστηκε.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Πραγματικά, μαγνήτισε το βλέμμα μου. Το παρακολουθούσα για αρκετή ώρα πριν χαθεί στον ορίζοντα προς το Λόνγκλιτ» δήλωσε ο Λε Φεβρ. «Εξέπεμπε πράσινα και κόκκινα κύματα φωτός. Έμοιαζε σαν να έχουν δέσει πυροτεχνήματα πάνω σε ένα drone. Ακόμα παραμένει ανεξήγητο τι ήταν» πρόσθεσε.

Το τελευταίο αυτό περιστατικό δεν είναι το μόνο περίεργο φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί στον ουρανό της περιοχής. «Κάποιοι ειδικοί περιγράφουν την πόλη ως την πρωτεύουσα των UFO στην Αγγλία, καθώς από τη δεκαετία του 1960 έχουν ξεκινήσει τα περίεργα φαινόμενα, με πρώτο το 'Warminster Thing' όπως είναι γνωστό,» δήλωσε ο κάτοικος Νάιτζελ Βάιλ.

«Παράξενοι ήχοι έχουν ακουστεί στον ουρανό πάνω από την πόλη και περίεργα φώτα που τρεμοπαίζουν, έχουν παρατηρηθεί στην ευρύτερη περιοχή» καταλήγει.

Δείτε το βίντεο:

(Πηγή: The Scotsman)

Σχετικές ειδήσεις