FUN TIME

«Εξωγήινοι» ζωγραφίζουν αρκούδες στο χιόνι;

«Εξωγήινοι» ζωγραφίζουν αρκούδες στο χιόνι;
«Πυρετός» στα social media
Kate McKenna/CBC

«Πυρετό» στα social media έχει προκαλέσει ο άγνωστος καλλιτέχνης που ζωγράφισε μια τεράστια αρκούδα στο χιόνι, πάνω στο παγωμένο κανάλι Lachine, στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Την εικόνα της αρκούδας έφτιαξε κάποιος ή κάποιοι το βράδυ της Τρίτης (29/01/2019), την επόμενη ημέρα η φωτογραφία της ανέβηκε στα social media και ακόμα ο γρίφος δεν έχει λυθεί.

Εύκολα μπορεί κάποιος να φανταστεί πώς σχεδιάστηκε το καλοσχηματισμένο περίγραμμα, τα μάτια, η μουσούδα και το στόμα. Ο αφαλός όμως; Σύμφωνα με δημοσίευμα του καναδικού CBC, ο αφαλός απέχει τουλάχιστον δύο μέτρα από κάθε πλευρά. Επομένως, είναι μάλλον δύσκολο να έφυγε με ένα άλμα ο άγνωστος καλλιτέχνης από το κέντρο του σχεδίου, χωρίς να αφήσει μάλιστα κανένα ίχνος πάνω στο χιόνι. Αυτή, πάντως, είναι η επικρατούσα θεωρία μεταξύ των χρηστών των social media.

Η δεύτερη πιο δημοφιλής εξήγηση είναι ότι ο καλλιτέχνης πέταξε χιονόμπαλες και έφτιαξε τον αφαλό από μακριά. Το ελάττωμα αυτής της θεωρίας, όμως, είναι ότι ο αφαλός είναι αρκετά καλοσχηματισμένος για να έχει γίνει στην τύχη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η τρίτη δημοφιλέστερη θεωρία υποστηρίζει ότι ένα drone άφησε χιονόμπαλες από ψηλά και φτιάχτηκε ο αφαλός της αρκούδας. Άλλοι πιστεύουν ότι ο καλλιτέχνης είχε κάποιο μακρύ αντικείμενο και έφτιαξε τον αφαλό, γιατί και τα μάτια και τα φρύδια της αρκούδας μοιάζουν να έχουν γίνει με κάποιο ραβδί.

Μπορεί να υπήρχαν ήδη οι λακκούβες που φτιάχνουν τον αφαλό και γύρω τους να σχηματίστηκε το περίγραμμα της αρκούδας, λένε άλλοι. Με δεδομένο, όμως, ότι υπήρχε χιονόπτωση εκείνο το βράδυ, η θεωρία δεν ευσταθεί γιατί το βάθος σε όλο το σχήμα είναι ίδιο.

Η τελευταία λύση που πρότειναν οι χρήστες των social media είναι η εξής: την αρκούδα ζωγράφισαν… εξωγήινοι. Κανείς δεν μπορεί να τους αποκλείσει, σημειώνει περιπαικτικά το δημοσίευμα!

(Πηγή: cbc.ca)

Σχετικές ειδήσεις