GOSSIP

Η Έλενα Τσαβαλιά δίνει απαντήσεις στα δημοσιεύματα που την χωρίζουν από τον Μάρκο Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά δίνει απαντήσεις στα δημοσιεύματα που την χωρίζουν από τον Μάρκο Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε στον  Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον γάμο της με τον Μάρκο Σεφερλή και έδωσε απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν το γάμο της να περνάει κρίση. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Έλενα Τσαβαλιά. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή, στις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει ως ζευγάρι και στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν.

«Τα πρώτα μου χρόνια με τον Μάρκο ήταν πολύ δύσκολα απ’ όλες τις πλευρές. Και προσωπικά και οικονομικά και επαγγελματικά γιατί τότε προσπαθούσε ο Μάρκος να βρει τα πατήματά του και να σταθεί. Δεν μπορούσα και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα έκανα κάτι άλλο για τον Μάρκο, κάτι λιγότερο. Είναι ο άνθρωπός μου είναι ο άνθρωπος που επέλεξα να είμαι μαζί του, είναι ο άνθρωπος ο οποίος επέλεξα να κάνω οικογένεια μαζί του» τόνισε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Είναι ο σύντροφος της ζωής μου, δεν θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι λιγότερο. Όπως λες ότι τον στήριξα, αντίστοιχα ο Μάρκος με τον δικό του τρόπο τη στιγμή που έπρεπε και για το λόγο που έπρεπε με στήριξε με όλη του τη δύναμη και του το χρωστάω και θα του το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή.»

Η Ελένη Τσαβαλιά απάντησε και στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παίρνουν διαζύγιο:
«Δεν έχω κινηθεί δικαστικά γιατί δεν μπορείς στην Ελλάδα να βρεις άκρη εύκολα. Πρέπει να περάσουν πάρα πολλά χρόνια, να κάνεις πάρα πολλά δικαστήρια – γιατί έχουμε κάνει για άλλο λόγο σε σχέση με το παιδί - να φας τουλάχιστον 5 χρόνια από τη ζωή σου, να τρέχεις στα δικαστήρια , να πληρώνεις και να μην βρίσκεις άκρη», είπε η ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Εμάς μας χωρίζουν από το 2010 και αυτό γιατί σταμάτησα να παίζω στο Δελφινάριο και πήγα διακοπές με το παιδί. Γιατί με το παιδί μέχρι τότε (ο Χάρης γεννήθηκε το 2004) , μέχρι το 2010 δεν είχαμε πάει ποτέ διακοπές. Και λέω τότε στον Μάρκο κάποια στιγμή: «Εμείς δεν έχουμε έχουμε δει ποτέ το παιδί να κάνει μια βουτιά! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πρέπει κάποιος αφού δεν μπορούμε και οι δύο, ένας από τους δύο να είναι δίπλα του».



Έτσι ξεκίνησαν οι διακοπές για εμένα. Απορώ με όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατά καιρούς γράφουν και λένε, δεν έχουν βαρεθεί να είναι ανακριβείς και αναληθείς;»

Η ηθοποιός μίλησε και για την λατρεία που έχει στο ποδόσφαιρο…

Δείτε όλα όσα είπε η Ελένη Τσαβαλιά στο «The 2Night Show» στο video που ακολουθεί:

Πηγή: Gossip-tv.gr