GOSSIP

Μάρθα Καραγιάννη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της ηθοποιού (pics)

Μάρθα Καραγιάννη: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της ηθοποιού (pics)
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη υπεβλήθη σε επέμβαση για αφαίρεση χολής

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη. Η αγαπημένη ηθοποιός, όπως είναι γνωστό, υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση χολής και τώρα αναρρώνει.

Η επιστήθια φίλη της, Ντόρα Δούμα μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» για την κατάσταση της υγείας της, τονίζοντας πως είναι καλά στην υγεία της.

«Η Μάρθα είναι καλά, απλώς είναι… καταλαβαίνετε, μετά την εγχείρηση. Πήγε πολύ καλά γιατί έχουμε έναν καταπληκτικό γιατρό και τον ευχαριστούμε πολύ.
Η επέμβαση ήταν να γίνει στο τέλος Μαρτίου, αλλά την είχαν αναβάλει λόγω του κορονοϊού. Η Μάρθα δεν είχε καθόλου πόνους όλο αυτόν τον καιρό και αυτό είχε κάνει εντύπωση στον γιατρό», είπε η κυρία Δούμα.

Δείτε φωτογραφίες της ηθοποιού στη Gallery:

«Η Μάρθα δεν φοβάται καθόλου τα χειρουργεία, είναι πολύ ψύχραιμη. Θα βγούμε από το νοσοκομείο ή αύριο ή μεθαύριο. Περιμένουμε να περάσει ο γιατρός και θα δούμε», πρόσθεσε η κυρία Δούμα.

Τέλος μίλησε και για τα σχέδια της Μάρθας Καραγιάννη «Η Μάρθα τα τελευταία χρόνια είχε αρκετές προτάσεις για δουλειά, αλλά δεν θέλει. Θέλει να απολαύσει τη ζωή της, να ξεκουραστεί… Μου λέει “καριέρα δεν θέλω να κάνω, έχω κάνει. Λεφτά δεν θέλω να κάνω, οπότε για ποιο λόγο να δουλέψω;”.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Βγήκαν για φαγητό μετά την καραντίνα και βρήκαν φρικτό θάνατο (pics)