GOSSIP

Στο Παρά Πέντε: Πρωταγωνίστρια της σειράς μιλά για τις σχέσεις των ηθοποιών σήμερα

Στο Παρά Πέντε: Πρωταγωνίστρια της σειράς μιλά για τις σχέσεις των ηθοποιών σήμερα

Δεκατρία χρόνια μετά το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς και η γνωστή ηθοποιός μιλά με τα πιο όμορφα λόγια.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς, ωστόσο η τηλεοπτική επιτυχία του Γιώργου Καπουτζίδη πέρασε στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το γρήγορο σενάριο -γεμάτο ατάκες- αλλά και η χημεία των πρωταγωνιστών, έκαναν την παρέα του "Παρά Πέντε" να γράψει τη δική της ιστορία η οποία και έχει την πρώτη θέση στα αρχεία του Mega.

Η Έφη Παπαθεοδώρου, η "Θεοπούλα" της κωμικής σειράς, μίλησε για τις σχέσεις των πρωταγωνιστών σήμερα αλλά και για την ιδιαίτερη αγάπη που έχει η ίδια για το πρόσωπο του Γιώργου Καπουτζίδη.

«Με τον αγαπημένο μου τον Γιωργάκη είχαμε κάνει και κάποιες διαφημίσεις μαζί. Μαθαίνω ότι όλα τα παιδιά είναι καλά. Τώρα, οι επαφές λόγω κορονοϊού έχουν κοπεί, αλλά με τον Γιώργο είμαστε πάντα σε επικοινωνία και με τα mails και με τα τηλέφωνα».

Η Έφη Παπαθεοδώρου φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ, "Η τούρτα της μαμάς". Η ηθοποιός μίλησε για το πώς είναι να τηλεοπτικά γυρίσματα στην σε μια τόσο δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

«Mας κάνουν τεστ. Εγώ δεν καπνίζω, προσέχω πάρα πολύ τη δίαιτα μου, φοράω μάσκες, γάντια. Πέρα από το γύρισμα, δεν έρχομαι σε επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία. Άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ δυσκολίες στη ζωής τους δεν μπορούν να καταλάβουν τον εργαζόμενο και τον φτωχό. Έχω απελπιστεί κάπου για αυτή την χώρα. Απ’ το κακό στο χειρότερο πάμε», αποκάλυψε η Έφη Παπαθεοδώρου στην εφημερίδα, Secret.