GOSSIP

Η Δέσποινα Βανδή φτιάχνει κουραμπιέδες με τον πιο παράδοξο τρόπο

Η Δέσποινα Βανδή φτιάχνει κουραμπιέδες με τον πιο παράδοξο τρόπο

Και μας φτιάχνει το κέφι

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του Νοεμβρίου και κάπως έτσι έχουμε ακόμη 25 ακριβώς μέρες να μένουν για τα Χριστούγεννα. Και όμως το κλίμα και τα vibes της πιο ωραία γιορτής του χρόνου είναι ήδη αισθητά. Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ήδη στολίσει το δέντρο και το σπίτι τους από τις αρχές του μήνα, και δεν το βρίσκουμε καθόλου «κακό» ή νωρίς στην περίοδο και τις συνθήκες αυτές που βιώνουμε.

Η Δέσποινα Βανδή δεν ξέρουμε αν έχει στολίσει ακόμη το δέντρο της, έφτιαξε όμως κουραμπιέδες εχθές και το έκανε με τον πιο παράδοξο και πρωτότυπο ίσως θα λέγαμε τρόπο. Ξέρουμε πως η τραγουδίστρια είναι απίστευτη στα γλυκά και στην κουζίνα γενικότερα, και είμαστε σίγουρες πως και οι κουραμπιέδες της είναι μαγικοί, όμως αυτό που ζηλέψαμε περισσότερο και μας έφτιαξε τη διάθεση είναι ο τρόπος που δημιουργούσε στην κουζίνα της.

Με χριστουγεννιάτικη μουσική υπόκρουση, και την αγαπημένη Mariah Carey, η Δέσποινα Βανδή έφτιαξε τους πεντανόστιμους κουραμπιέδες της, και το έζησε κυριολεκτικά χορεύοντας παράλληλα. Το τελικό αποτέλεσμα της δημιουργίας της πάντως αξίζει πολύ περισσότερο, απ’ όσο φαντάζεσαι.

Ο χορός και το τραγούδι της έδωσαν την ώθηση που χρειαζόταν και το αποτέλεσμα την αντάμειψε σίγουρα.