Photos

GOSSIP

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Οι διαφορετικές βαθυστόχαστες σκέψεις του στο instagram!

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Οι διαφορετικές βαθυστόχαστες σκέψεις του στο instagram!

O Νάσος Παπαργυρόπουλος ανάρτησε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράστηκε κάποιες σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Αν και τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Survivor, φέτος ο ίδιος επέστρεψε τηλεοπτικά και μάλιστα σε ρόλο - έκπληξη! Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος συμμετείχε στο J2US, όπου μαζί με τη Ζόζεφιν κατάφερε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό του λαμπερού σόου.

O δημοφιλής αθλητής και ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός στα social media και προέβη σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με κάποιες πολύ ωραίες και βαθυστόχαστες σκέψεις του.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έγραψε συγκεκριμένα: «Αυτός που ξέρει που θέλει να πάει ακολουθεί μονάχα ένα δρόμο. Ο «ονειροπόλος ταξιδιώτης» διαβαίνει όσους βρει. Δεν γνωρίζει καν τι αναζητά, αλλά ψυχανεμίζεται την υψηλότατη αλήθεια αυτού του αγνώστου, που είναι αυτό που το κάνει να μην μπορεί να συλληφθεί ως αυτό που είναι, μα μόνο σαν τη σκιά του, απ´ αυτούς που γεννήθηκαν στη λήθη του ημίφωτος. Κι αν δεν το βρεις, τουλάχιστον κέρδισες το ωραίο ταξίδι...».

Αξίζει να σας θυμίσουμε τις δηλώσεις που είχε κάνει σε πρόσφατη συνέντευξη για την συμμετοχή του στο Survivor και το Νomads και την ζωή του μετά από εκεί.

«Μου είχε γίνει πρόταση για σίριαλ, όταν είχα βγει από τα ριάλιτι κι από αυτά που έγινα αρκετά πιο γνωστός, αλλά εγώ εκείνη την στιγμή της ζωής μου δεν ήμουν ικανός να τα φέρω εις πέρας. Περνούσα διάφορες φάσεις που δεν μου είχαν συμβεί ξανά. Δηλαδή μετά από 5-6 μήνες απομόνωσης, όταν άρχισα να βγαίνω έξω και να πηγαίνω σε πολυσύχναστους χώρους, ζαλιζόμουν από την βαβούρα, τις πολλές κινήσεις και συνομιλίες. Με έπιανε μια ζαλάδα και δεν μπορούσα κιόλας να αναπνεύσω. Οπότε φοβόμουν στην αρχή μην μου συμβεί κάτι τέτοιο. Μου πήρε 3 μήνες να το ξεπεράσω, το ξεπέρασα μόνος και εργάστηκα με τον εαυτό μου. Ήξερα ότι ήταν κάτι ψυχοσωματικό και πέρασε.», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.