GOSSIP

Μαντόνα: Έξαλλη με το Instagram - Της κατέβασε «καυτές» φωτογραφίες και αυτή τις ανέβασε ξανά!

Μαντόνα στο Instagram
Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η τελευταία ανάρτηση με φωτογραφίες της Μαντόνα στο Instagram
Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Μαντόνα: Η βασίλισσα της ποπ άνοιξε… πόλεμο με το Instagram, καθώς οι «καυτές» φωτογραφίες που είχε αναρτήσει την Πέμπτη κατέβηκαν για παραβίαση των όρων χρήσης της πλατφόρμας και εκείνη της ανέβασε ξανά με οργισμένο μήνυμα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις «καυτές» φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Μαντόνα, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης της απέσυρε, ενημερώνοντας για παραβίαση των όρων χρήσης της. Η πλέον διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, εμφανίστηκε έξαλλη σε νέα ανάρτηση που έκανε, περιλαμβάνοντας τις ίδιες φωτογραφίες και τονίζοντας πως θεωρεί αδιανόητο να μπορούν να προβάλλονται όλα τα μέρη του γυναικείου σώματος εκτός από τις θηλές της.

«Αναδημοσιεύω φωτογραφίες που «κατέβασε» το Instagram χωρίς προειδοποίηση ή ειδοποίηση….. Ο λόγος που έδωσαν ήταν ότι ένα μικρό μέρος της θηλής μου ήταν εκτεθειμένο. Είναι ακόμα εκπληκτικό για μένα ότι ζούμε σε μια κουλτούρα που επιτρέπει σε κάθε εκατοστό του σώματος μιας γυναίκας να φαίνεται εκτός από μια θηλή. Λες και αυτό είναι το μόνο μέρος της ανατομίας μιας γυναίκας που θα μπορούσε να είναι ερωτικό. Η θηλή που θρέφει το μωρό! .Δεν μπορεί μια αντρική θηλή να θεωρηθεί ως ερωτική;;!! Και τι γίνεται με τον κώλο μιας γυναίκας που δεν λογοκρίνεται ποτέ πουθενά. Ευχαριστώ που κατάφερα να διατηρήσω τη λογική μου μέσα από τέσσερις δεκαετίες λογοκρισίας…… σεξισμός……ηλικισμός και μισογυνισμός. Τέλεια συγχρονισμένη με τα ψέματα που έχουμε ανατραφεί να πιστεύουμε για τους προσκυνητές που μοίραζαν ειρηνικά το ψωμί με τους Ινδιάνους της Αμερικής όταν προσγειώθηκαν στο Plymouth Rock! Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική», έγραψε η Μαντόνα.

Η ανάρτηση της Μαντόνα

Οι επίμαχες φωτογραφίες της Μαντόνα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Μποτσουάνα: Όλα τα μέτρα που αποφάσισε η Ελλάδα για ταξιδιώτες από 9 αφρικανικές χώρες

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» οι συνεργάτες της μόλις την είδαν (video)

Θρήνος για τη χήρα του Μανώλη Καντάρη, Σιμόνα Βιρτζίλι: Φίλοι την αποχαιρετούν στα social media