GOSSIP

Η 57χρονη Monica Bellucci ποζάρει στο εξώφυλλο του Sunday Times Style: «Θέλω να γεράσω όμορφα»

Μόνικα Μπελούτσι In Style
Η Μόνικα Μπελούτσι έχει δύο κόρες, την 17χρονη Deva και την 11χρονη Léonie
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Μόνικα Μπελούτσι στα 57 έχει αποδείξει πως δεν φοβάται που μεγαλώνει, αντίθετα αγκαλιάζει την ηλικία της

Για τη σχέση της με το χρόνο και τη διατροφή μίλησε η Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι στο πλαίσιο της φωτογράφισής της για το περιοδικό «Sunday Times Style». «Πλέον υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες να μεγαλώνουν, με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε, σημειώνοντας πως η ίδια ήταν πάντα μία γυναίκα με καμπύλες.

Η Μπελούτσι αποφεύγει τις αυστηρές προπονήσεις και δίαιτες, αντιθέτως προτιμά το κρασί και τα ζυμαρικά και τις περιστασιακές συνεδρίες Pilates. Παρόλα αυτά, κάνει αρκετή άσκηση και κάνει δίαιτες «λίγο» όταν πρέπει να δουλέψει, όλα αυτά τηρώντας ένα λογικό πλαίσιο.

«Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μία γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω όμορφα» δήλωσε, προσθέτοντας πως «όταν είσαι 50 ή 60, δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες με τα 20 σου χρόνια. Αλλάζεις, όπως όταν βλέπεις το μωρό σου να μεγαλώνει, ξέρεις ότι προτεραιότητα είναι εκείνο. Ερχόμαστε δεύτεροι. Αυτό μας δίνει άλλη προοπτική».

Παράλληλα, η διάσημη ηθοποιός υποστήριξε πως υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή. «Όταν είσαι πολύ νέος, έχεις αυτό που στη Γαλλία αποκαλούν "la beauté du diable", την ομορφιά του διαβόλου, που είναι απλώς φυσικό, είναι η ομορφιά της νιότης. Και η ζωή συνεχίζεται. Το σώμα γερνάει και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Ταυτόχρονα, είμαστε τυχεροί, γιατί αν γερνάμε, σημαίνει ότι έχουμε μεγάλη ζωή. Καθώς το σώμα γερνάει, η ψυχή μεγαλώνει».

Η Μόνικα Μπελούτσι έχει δύο κόρες, την 17χρονη Deva και την 11χρονη Léonie, με τον πρώην σύζυγό της Vincent Cassel, από τον οποίο χώρισε το 2013.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Τι έγραφαν τα σημειώματα που άφησαν τα δύο αδέρφια (vid)

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης – Την περίμεναν να βγει από το σχολικό (vid)