GOSSIP

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολος ο χωρισμός»

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολος ο χωρισμός»
Ο Κρατερός Κατσούλης

Κρατερός Κατσούλης: Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης στο «The 2night Show».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα της προσωπικής του ζωής μετά τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου και έκανε ειδική μνεία στα σχόλια που υπήρξαν.

«Ο χωρισμός δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή. Πιο πολλές φορές είναι στην φαντασία παρά στην πραγματικότητα. Φανταζόμαστε ότι θα είναι πολύπλοκο, δύσκολο και ζοφερό ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά μας. Ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Αυτό αν δεν το συμφωνήσουν οι δύο, δεν πρόκειται να γίνει. Πρέπει να χαιρόμαστε όταν ακούμε για ανθρώπους που έχουν κάνει μια προσωπική υπέρβαση και να έχουν μια καλή σχέση» ανέφερε.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Έχουν γραφτεί τέρατα, ευτυχώς φλερτάροντας την κόκκινη γραμμή κι εκεί που σκέφτεσαι να πάρεις τηλέφωνο τον δικηγόρο. Είναι ωραίο να μάθουμε κάποια στιγμή ότι και μία καλή ιστορία είναι ενδιαφέρουσα. Δεν χρειάζεται να ψάξεις, να βρεις, να δημιουργήσεις και να εφεύρεις μια ολόκληρη ιστορία».

Επίσης, μίλησε για το νέο πρωινό δίδυμο του Star με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά και πως βλέπει το νέο τους ξεκίνημα.

«Τα έχω δει τα παιδιά. Εγώ δεν το βλέπω ότι είναι μετά από εμάς. Βλέπω την κάθε μέρα ξεχωριστά. Όταν με ρώτησαν πως σας φάνηκαν οι αντικαταστάτες σας, που δεν ήταν δόκιμος όρος, λέω μισό λεπτό να πούμε κάτι. Δεν είναι αντικαταστάτες, είναι δύο νέοι άνθρωποι, μια άλλη εκπομπή, μια άλλη τελείως συνθήκη. Το ότι είναι στην ίδια ζώνη, είναι απλά επειδή υπάρχει αυτή η ζώνη. Αν ήταν έτσι όλοι έχουμε υπάρξει αντικαταστάτες κάποιου», σημείωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research: Ανατροπή – Μπαίνει σφήνα ο Ανδρουλάκης σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Κορονοϊός: Ανησυχία για Χριστούγεννα και Όμικρον – Τι εξετάζεται αν επιδεινωθεί η κατάσταση

Κακοκαιρία: Διαδοχικές οι ψυχρές εισβολές – Χωρισμένη στα δύο η Ελλάδα – Πού θα πέσουν χιόνια

Πώς κόλλησε κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας; Όλη η αλήθεια