GOSSIP

Ο πρώην της Ταραμπάνκο ξεσπά - Έσβησε από το πρόσωπό του το τατουάζ με την Κάτια

Ο πρώην της Ταραμπάνκο ξεσπά - Έσβησε από το πρόσωπό του το τατουάζ με την Κάτια
Τι αποκάλυψε ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα»;

«Έχω κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου και πάσχω να το σβήσω...», είπε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος για το τατουάζ που έχει κάνει για την Κάτια Ταραμπάνκο

Ο επεισοδιακός χωρισμός της Κάτια Ταραμπάνκο με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Ο tattoo artist βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ανέφερε τους λόγους που έφεραν το τέλος στη σχέση του με το νεαρό μοντέλο.

Όταν εμφανίστηκε στο πλατό, η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τα τατουάζ του καθώς και για το... επίμαχο που είχε κάνει για την Κάτια Ταραμπάνκο.

«Έχω κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου και πάσχω να το σβήσω.. Εσύ έχεις και το ''Κάτια''», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον ίδιο να απαντά: «Όχι δεν το έχω, το έσβησα... Αυτή είναι η δουλειά οπότε καταλαβαίνετε».

Μιλώντας για τον χωρισμό του με την Κάτια Ταραμπάνκο, υποστήριξε: «Δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη μέσα της. Ήμασταν μαζί γύρω στις 10 μήνες και συγκατοικούσαμε. Εγώ τουλάχιστον την ερωτεύτηκα. Κάθε μέρα έκανα προτάσεις γάμου στην Κάτια, κάθε μέρα λέγαμε πόσο ερωτευμένοι είμαστε και πόσο αγαπιόμαστε. Δεν ανακάλυψα κάποια στιγμή ότι κάτι δεν πάει καλά. Πολύ απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα ''θέλω λίγο χρόνο''. Πάρε τον χρόνο σου, εδώ είμαστε και θα τα συζητήσουμε όλα. Πριν τρεις μέρες, όμως, έχεις βγει σε αντίστοιχη πρωινή εκπομπή και έχεις κάνει κάποιες δηλώσεις, έχεις δείξει τα μονόπετρα που σου είχε δώσει η μάνα μου. Εγώ δεν θα έβγαινα σε καμία περίπτωση να κάνω κάτι αν δεν με πρόσβαλλε η κίνηση της».

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ φυσιολογικό μια σχέση να περνάει κάποιες κρίσεις και να ζητάει ο ένας από τον άλλον κάποιο χρόνο. Σε αυτό τον χρόνο υποτίθεται ότι παίρνεις χρόνο για τον εαυτό σου, όχι ότι παίρνεις χρόνο για να κάνεις κάτι άλλο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε όσο καιρό ήμασταν μαζί, αλλά το τελευταίο διάστημα μετά τις δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή... Μου το είπε το παιδί που είναι μαζί της τώρα όταν ήρθε να συζητήσουμε ένα πρότζεκτ για τατουάζ».

Ο λόγος που ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος ζήτησε συγγνώμη on air

«Ήμασταν όλοι μαζί στο σπίτι και το συζητούσαμε, είχε γυρίσει και η Κάτια από δουλειές οπότε τον γνώρισε από εμένα. Φεύγει αυτό το παιδί, όλα καλά, περνάει ο καιρός, μου ζητάει η Κάτια χρόνο και σκάει ένα τηλέφωνο μια μέρα από εκείνον. ''Θέλω να σου ζητήσω ένα συγγνώμη'', μου είπε και πραγματικά τον παραδέχθηκα. Του βγάζω το καπέλο γιατί εγώ στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα το είχα κάνει. Ζητάω και εγώ, τώρα, συγγνώμη και αυτός που ακούει θα καταλάβει γιατί το κάρμα είναι κάρμα και δεν αλλάζει», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις