GOSSIP

Κιμ Καρντάσιαν: Στο γήπεδο με τον Κάνιε Γουέστ

Κιμ Καρντάσιαν: Στο γήπεδο με τον Κάνιε Γουέστ
H Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ
AP / Κιμ Καρντάσιαν: Στο γήπεδο με τον Κάνιε Γουέστ

Κιμ Καρντάσιαν: Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε μετά από αρκετό καιρό για να παρακολουθήσει μαζί τον αγώνα μπάσκετ της κόρης τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ συναντήθηκαν μετά από καιρό για χάρη της μεγαλύτερης κόρης τους, Νορθ, για να την παρακολουθήσουν να παίζει έναν αγώνα μπάσκετ.

Παρά τον χωρισμό τους η 41χρονη τηλεπερσόνα και ο 45χρονος ραπ προσπαθούν να διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Το πρώην ζευγάρι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη μεγάλη ημέρα του παιδιού τους κι έτσι άφησαν για λίγο στην άκρη πικρίες και διαφωνίες, για τη Νορθ. Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει δηλώσει άλλωστε δημόσια πως θα προσπαθεί πάντα να έχει τον πατέρα κοντά στα παιδιά της και ότι ποτέ δεν θα πει κάτι κακό για εκείνον σε αυτά, παρά τις «επιθέσεις» που δέχεται απο τον Γουεστ.

Πληροφορίες του ΤΜΖ αναφέρουν πως οι δυο τους μιλούσαν κατά διαστήματα όλο το βράδυ και έδειχναν να είναι εγκάρδιοι μεταξύ τους. Ένας αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως δεν έκατσαν μαζί αλλά σε κοντινή απόσταση και ήταν ήρεμοι, κρατώντας χαμηλό προφίλ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Καρντάσιαν και ο Γουέστ συναντιούνται, εξαιτίας των παιδιών τους. Τον Μάρτιο παρακολούθησαν τον αγώνα ποδοσφαίρου του γιου τους, Σέιντ.

Σχετικές ειδήσεις