GOSSIP

Δωροθέα Μερκούρη: «Έχω ζήσει το bullying της διαφορετικότητας, δεν με έκλειναν οι σχεδιαστές»

Δωροθέα Μερκούρη: «Έχω ζήσει το bullying της διαφορετικότητας, δεν με έκλειναν οι σχεδιαστές»
Η Δωροθέα Μερκούρη
Instagram / doroteamercuri

Δωροθέα Μερκούρη: Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που εργαζόταν ως μοντέλο και έκανε γνωστό ότι έχει ζήσει άγριο bullying λόγω των αναλογιών της.

Η Δωροθέα Μερκούρη βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου και μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για ένα περιστατικό που δεν είχε αναφερθεί ποτέ ξανά.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο bullying που είχε βιώσει, την περίοδο που εργαζόταν ως μοντέλο.

«Όταν ήμουν κι εγώ μοντέλο, ήμουν διαφορετική. Δεν ήμουν αυτό το κλασσικό μοντέλο με τις σωστές αναλογίες, οπότε έχω ζήσει το μπούλινγκ της διαφορετικότητας. Δεν ήμουν πολύ αδύνατη, είχα μεγάλη μύτη, δεν είχα αναλογίες για πασαρέλα. Δεν με έκλειναν οι σχεδιαστές και στην Ελλάδα οι σχεδιαστές, με δέχτηκαν, μόνο αφού περπάτησα στη Γαλλία. Είναι πολύ σημαντικό να δεχτούμε τη διαφορετικότητα και στην Ελλάδα», είπε.

Η ίδια μάλιστα μίλησε και για το GNTM τονίζοντας ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση ώστε να συμμετέχει στο ριάλιτι: «Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση για τον διαγωνισμό. Μου αρέσει να παίζω σε σειρές και ταινίες, καθώς και να μαγειρεύω. Οπότε, αυτό το πρότζεκτ δεν είναι προτεραιότητά μου».