GOSSIP

Κέισι Άφλεκ: Καλωσορίζει στην οικογένεια την Τζένιφερ Λόπεζ - «Είσαι ένα διαμάντι, σε αγαπάμε πολύ»

Κέισι Άφλεκ: Καλωσορίζει στην οικογένεια την Τζένιφερ Λόπεζ - Είσαι ένα διαμάντι, σε αγαπάμε πολύ
H Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ.
AP / Joel C Ryan

Το μήνυμα του Κέισι Άφλεκ στη Τζένιφερ Λόπεζ μετά τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ.

Την Τζένιφερ Λόπεζ υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες ο Κέισι Άφλεκ. Ο αδερφός του Μπεν Άφλεκ με μια συγκινητική ανάρτηση καλωσόρισε στην οικογένεια τη νέα σύζυγο του αδερφού του Τζένιφερ Λόπεζ. Ο ίδιος βέβαια δεν πήγε στον λαμπερό γάμο του ζευγαριού το Σάββατο στη Τζόρτζια των ΗΠΑ.

«Τα καλά πράγματα αξίζουν να τα περιμένουμε. Στις ανατροπές, τα νέα ξεκινήματα και την εύρεση νέων δεξαμενών παλιάς αγάπης. Καλωσόρισες στην οικογένεια. Ετοιμάσου για κάποια πραγματική δυσλειτουργία! Αστείο. Αστειεύομαι. Τζεν, είσαι ένα διαμάντι. Σε αγαπάμε τόσο πολύ!!!», έγραψε ο 47χρονος Κέισι Άφλεκ στο Instagram, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία της Λόπεζ, του Μπεν και του ίδιου.

Εικόνες από τον παραμυθένιο γάμο τους

Για δεύτερη φορά αντάλλαξαν όρκους αγάπης το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ. Οι δύο ηθοποιοί διοργάνωσαν μια παραμυθένια τελετή στο σπίτι του γαμπρού στη Τζόρτζια.

Η Λατίνα σταρ και ο διάσημος ηθοποιός, λίγες εβδομάδες μετά τον πολιτικό γάμο τους στο Λας Βέγκας θέλησαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στις οικογένειες αλλά και τους φίλους τους.

Η λαμπρή τελετή και οι καλεσμένοι

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, το ζευγάρι έφτασε στον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης με βάρκα και στη συνέχεια χαιρέτησε τους λαμπερούς καλεσμένους του.

Το τριήμερο γλέντι ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε χθες, Κυριακή 21 Αυγούστου.

Η Λόπεζ επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό με μεγάλη ουρά ενώ οι καλεσμένοι που έδωσαν το «παρών» φορούσαν λευκά ρούχα για να ταιριάζουν με τα πολυτελή διακοσμητικά σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τις συνθέσεις με λουλούδια.

Παρανυφάκια στον υπέρλαμπρο γάμο ήταν τα πέντε παιδιά του ζευγαριού, τα 14χρονα δίδυμα της Λόπεζ καθώς και τα τρία παιδιά (σ.σ.16, 13 και 10 ετών) του Άφλεκ.

Ποιος κρύβεται πίσω από τη διοργάνωση του εντυπωσιακού γάμου

Την οργάνωση του γάμου είχε αναλάβει ο διάσημος διοργανωτής εκδηλώσεων, Κόλιν Κόουι ο οποίος είχε φροντίσει τα πάντα για την ξεχωριστή ημέρα του ζευγαριού. Πρόκειται άλλωστε, για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να φτάνει ακόμα και τα 25 εκατ. δολάρια.

Στη λίστα των καλεσμένων βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Ματ Ντέιμον, η συζυγός του Λουτσιάνα, ο Κέβιν Σμιθ και η συζυγός του Τζένιφερ, ο Τζέισον Μιοες επίσης με τη γυναίκα του Τζόρνταν, ο Τζίμι Κίμελ, η Ντρέα Ντε Ματέο και ο διάσημος κυνηγός ταλέντων Πάτρικ Γουάιτσελ με τη συζυγό του Πία.

Ποιος πάντρεψε το ζευγάρι

Την τελετή του ζευγαριού έκανε ο 34χρονος πρώην μοναχός Τζέι Σέτι. Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς ομιλητές εμψύχωσης ενώ είναι διάσημος και για τα βιβλία ενδυνάμωσης που έχει εκδώσει. Μέχρι τώρα έχει ένα επιτυχημένο podcast, μία σειρά από βιβλία και διοργανώνει συχνά ομιλίες. Έχοντας καταγωγή από την Ινδία και έχοντας μεγαλώσει στην Αγγλία, ο Τζέι Σέτι ενώ στην αρχή είχε ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο, η συνάντησή του με έναν μόναχό που τον έπεισε να μείνει για 4 καλοκαίρια σε ένα μοναστήρι στη Βομβάη, τον έκανε να δει τα πράγματα με άλλο μάτι.

Σε πλωτή εξέδρα το τραπέζι του χλιδάτου γάμου

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TMZ το τραπέζι του γάμου θα πραγματοποιηθεί σε μια πλωτή εξέδρα.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με την πρόβα το βράδυ της Παρασκευής αλλά σύμφωνα με την Daily Mail, η μητέρα του Μπεν Άφλεκ έπεσε από μια αποβάθρα, χτύπησε το πόδι της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ανέβαλαν για λίγο τις ετοιμασίες και μετέβησαν και οι ίδιοι στο νοσοκομείο μέχρι η μητέρα του ηθοποιού να κάνει ράμματα και να μπορέσει να φύγει.