GOSSIP

Βικτόρια Μπέκαμ: «Βαθαίνει» η κόντρα με τη νύφη της – Έχει να δει τον γιο της από τον Απρίλιο

Βικτόρια Μπέκαμ: «Βαθαίνει» η κόντρα με τη νύφη της – Έχει να δει τον γιο της από τον Απρίλιο
Φήμες για κόντρα μεταξύ των δύο ζευγαριών.
Photo by: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images / Gregg DeGuire/FilmMagic

Τι άλλαξε από τον γάμο μέχρι σήμερα και η Βικτόρια Μπέκαμ δεν βλέπει με καλό μάτι τη νύφη της Νίκολα Πελτζ- Οι φήμες για τις σχέσεις μεταξύ πεθεράς και νύφης οργιάζουν στο Λονδίνο – Έχουν επηρεαστεί και οι σχέσεις με τον γιο της Μπρούκλιν

Συντετριμμένη θέλουν τα βρετανικά δημοσιεύματα την Βικτόρια Μπέκαμ από το πώς εξελίσσεται η σχέση της με τη νύφη της Νίκολα Πελτς.

Μάλιστα σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η πρώην Spice Girl δεν έχει συναντηθεί με τον πρωτότοκο γιος της Μπρούκλιν από τον περασμένο Απρίλιο. Μπορεί η Βικτώρια να ήταν αχώριστη με τον γιο της όμως πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Μάλιστα φίλοι της πρώην ποπ σταρ εξομολογούνται στην Daily Mail ότι η Βικτώρια είναι βαθιά λυπημένη που ο Μπρούκλιν δεν συμμετείχε στις διακοπές της οικογένειας Μπέκαμ.

Η κόντρα μεταξύ νύφης και πεθεράς ξεκίνησε – σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντ - επειδή η Νίκολα δεν φόρεσε το νυφικό που σχεδίασε η Βικτώρια στον γάμο της με τον Μπρούκλιν.

Επιπλέον φήμες αναφέρουν ότι στον πολυσυζητημένο γάμο η νύφη ξέσπασε σε κλάματα, αφού η Βικτόρια Μπέκαμ, άλλαξε το τραγούδι για τον πρώτο χορό των νεονύμφων.
Όπως είχε προγραμματιστεί για τον πρώτο του χορό μετά τον γάμο, το ζευγάρι θα απολάμβανε το κομμάτι «You Sang To Me», το οποίο θα τραγουδούσε ζωντανά ο Αμερικανός τραγουδιστής Μάρκ Άντονι, κάτι που φαίνεται να άλλαξε κατόπιν αιτήματος της Βικτόρια Μπέκαμ.

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Θέλει να κάνει 10 παιδιά με τη σύζυγό του, Νίκολα Πελτζ

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ επιθυμεί να κάνει πολλά παιδιά.

Ο σταρ του «Cooking With Brooklyn» δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι είναι ανοιχτός στο να κάνει «10 παιδιά» με τη σύζυγό του, Νίκολα Πελτζ.

«Πάντα ήθελα να γίνω νέος μπαμπάς», εξήγησε ο Μπέκαμ. «Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια σύντομα, αλλά όποτε η γυναίκα μου είναι έτοιμη».

Ο ίδιος και η 27χρονη ηθοποιός, που παντρεύτηκαν τον Απρίλιο, μίλησαν στο Variety για τα οικογενειακά τους σχέδια.

«Συνεχίζω να λέω στη γυναίκα μου: "Ανυπομονώ να γίνω μπαμπάς"», είπε ο 23χρονος γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Είμαι έτοιμος να κάνω παιδιά, αλλά πάντα λέω στη γυναίκα μου: "Όποτε θέλεις"», συνέχισε ο Μπρούκλιν, διευκρινίζοντας ότι δεν τους βλέπει να κάνουν οικογένεια μέσα στον «επόμενο χρόνο». Πάντως, όπως είπε, η γυναίκα του πιστεύει ότι το πρώτο τους παιδί θα είναι αγόρι.

«Θα θέλαμε να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια μια μέρα. Θα θέλαμε πολύ να έχουμε μερικά δικά μας και θα θέλαμε πολύ να υιοθετήσουμε… Θα είναι πολύ ωραίο να… τρέχει ο μικρός Πελτζ Μπέκαμ».