GOSSIP

Πάνος Ιωαννίδης: «Έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο All Star MasterChef»

Πάνος Ιωαννίδης: «Έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο All Star MasterChef»
Ο Πάνος Ιωαννίδης.
Instagram / ioannidispanos

Για τον γιο του, τα γυρίσματα του Master Chef, αλλά και αν υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε Master Chef All Star, μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του Alpha και στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο μέλος της οικογένειας, τον γιό του, για τον επερχόμενο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει το αν θα υπάρξει ένα «Master Chef All Star».

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε: «Ότι έγινα πατέρας είναι το μεγαλύτερο δημιούργημα που έχω κάνει μέχρι τώρα. Πρέπει να γίνει η βάπτιση σίγουρα ενώ για τον γάμο είναι λίγο τυπικό το θέμα, θα το δούμε… Το όνομα που θα πάρει το παιδί θα είναι Κωνσταντίνος».

«Για το MasterChef έχουμε ήδη ξεκινήσει τα ραντεβού για το πως θα δυσκολέψουμε φέτος τους παίκτες και περιμένουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Ένα All Star MasterChef θα είχε τρομερό ενδιαφέρον και έχει ψιλοσυζητηθεί κάποια στιγμή κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.