GOSSIP

Μικρούτσικος:Απάντησε στο δημοσίευμα που τον «πέθανε» – Πρόκειται για αλήτη,ο τύπος είναι για Καιάδα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Απάντησε στο δημοσίευμα που τον «πέθανε» – Πρόκειται για αλήτη, ο τύπος είναι
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Glomex

Την εμφάνισή του έκανε και πάλι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σήμερα 11 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Το πρωί της Τρίτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μετά τη χθεσινή απουσία του. Στη χθεσινή εκπομπή ο παρουσιαστής λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους παρενέβη τηλεφωνικά και ξέσπασε με αφορμή ένα ψευδές δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει φύγει από τη ζωή.

«Είστε όλη η εκπομπή καλεσμένοι στην κηδεία μου. Δε θα πηγαίνουμε όλοι στον γάμο του Μαυρίκιου, θα έρθετε και στην κηδεία μου. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος χυδαίος που με καταδίωκε και έμπαινε σπίτι μου από το μπαλκόνι. Αυτός το έγραψε και έγινε μια άκριτη αναπαραγωγή», ανέφερε ο ίδιος.

Το πρωί της Τρίτης στην έναρξη της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε αμέσως τον λόγο στον παρουσιαστή, ο οποίος αναφέρθηκε εκ νέου στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

«Υπάρχουν άνθρωποι που σχεδόν με έκλαψαν. Είναι εγκληματικό και ανεπίτρεπτο. Πρόκειται για έναν συγκεκριμένο αλήτη, του οποίου δεν θα του κάνω τη χάρη, ούτε να τον μηνύσω, γιατί όταν μηνύεις κάποιον κάπου θεωρείς ότι έχει κάνει κάτι πολύ κακό και τον βάζεις απέναντι. Ο τύπος είναι για Καιάδα. Ο Καιάδας έχει κλείσει, έχουμε περάσει σε άλλο πολιτισμικό επίπεδο, οπότε τελειώνω με το συγκεκριμένο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο της χθεσινής του απουσίας.

Σχετικές ειδήσεις

Μικρούτσικος: Όταν πέθανε η πρώτη μου γυναίκα είχα την τέφρα σπίτι, ήταν σαν να ζω στο νεκροταφείο

«Κατακεραυνώνει» ο Μικρούτσικος το GNTM: Αυτό το μπάχαλο πουλάει, αρχές δεν υπάρχουν

O Μικρούτσικος κατακεραυνώνει τη Δούκισσα Νομικού: «Είδα λίγο μια συνέντευξη και άλλαξα κανάλι»