GOSSIP

Jennifer Lopez: Έπεσε «μαύρο» στο Instagram της - Τι συνέβη

Jennifer Lopez: Έπεσε «μαύρο» στο Instagram της - Τι συνέβη
Jennifer Lopez
Associated Press

Ξαφνικά εξαφανίστηκαν οι φωτογραφίες και τα βίντεο της Jennifer Lopez από το Instagram, ενώ ο λογαριασμός της δείχνει να μη λειτουργεί.

Κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί και όλοι έχουν από μία θεωρία, για το γιατί δεν λειτουργεί ο λογαριασμός της Jennifer Lopez στο Instagram. Στο account της ποπ σταρ φαίνεται σαν να έχει πέσει «μαύρο», ενώ έχουν εξαφανιστεί όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που είχε αναρτήσει μέχρι σήμερα.

Μοιάζει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον λογαριασμό, ωστόσο δεν έχουν σημειωθεί παρόμοια προβλήματα σε άλλους λογαριασμούς. Μια εκδοχή είναι να έκλεισε για κάποιο λόγο το account της η ίδια, μια άλλη είναι να «έφαγε» κάποιο report ή να παραβίασε κάποιον κανονισμό του Instagram και γι' αυτό να της κατέβασαν το λογαριασμό.

Άλλη θεωρία που εξετάζουν οι φανς της είναι να πρόκειται για διαφημιστικό τρικ. Η «εξαφάνισή» της προκάλεσε την ανησυχία των θαυμαστών της και αμέσως ξεκίνησαν οι εικασίες στο Twitter, λόγω του επερχόμενου άλμπουμ της.

Την ίδια κίνηση με το πάγωμα του Instagram είχε κάνει και η Beyonce για το 7ο μουσικό άλμπουμ της, ενώ σύμφωνα με το Variety το συνηθίζουν πολλοί καλλιτέχνες πριν από μεγάλες ανακοινώσεις.

Στο μεταξύ, η φωτογραφία-προφίλ της έχει πλέον μαύρο φόντο.

Σημειώνεται πως στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει 226 εκατομμύρια ακόλουθους. Παρόλα αυτά, τα προφίλ της Jennifer Lopez στα υπόλοιπα social media (Facebook, Twitter, Tik Tok) παραμένουν στην κανονική τους μορφή.

Η τελευταία της ανάρτηση, λίγες ώρες πριν το μαύρο ήταν ένα βίντεο, στο οποίο πόζαρε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Ben Affleck.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

Κανένας χωρισμός! Jennifer Lopez και Ben Affleck σε κοινή εμφάνιση

Ο πρώην σύντροφος της Jennifer Lopez «σπάει» τη σιωπή του και μιλά για τον γάμο της

Λόπεζ – Άφλεκ: Στη βίλα του Κλούνεϊ στην Ιταλία για τον μήνα του μέλιτος