GOSSIP

Βίσση - Καρβέλας: Η τρυφερή αγκαλιά στα γενέθλια της κόρης τους

Βίσση - Καρβέλας: Η τρυφερή αγκαλιά στα γενέθλια της κόρης τους
Η Άννα Βίσση.
Instagram / annavissiofficial

Οι καλές σχέσεις της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα είναι γνωστές και οι δυο τους έχουν κρατήσει στενή προσωπική και επαγγελματική επαφή, παρά τον χωρισμό τους.

Η Άννας Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας διατηρούν καλές σχέσεις εδώ και αρκετά χρόνια παρά τον χωρισμό τους. Ωστόσο τα κοινά στιγμιότυπα τους στα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι συχνά.

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης τους, Σοφίας Καρβέλα, η οποία ζει μόνιμα στο εξωτερικό, το πρώην ζευγάρι απαθανατίστηκε σε μία τρυφερή αγκαλιά. Καθώς σύσσωμη η οικογένεια φωτογραφιζόταν σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου της Αθήνας, με την τούρτα της Σοφίας Καρβέλα να δεσπόζει στο τραπέζι, η τραγουδίστρια έπιασε τα χέρια του πρώην συζύγου της και τα τύλιξε γύρω από τη μέση της, ενώ λίγο αργότερα του ψιθύρισε κάτι στο αυτί του.

Το βίντεο που απαθανάτισε την παραπάνω στιγμή, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένεια.

«Χαρούμενα γενέθλια Σοφία Καρβέλα! Είθε η ζωή σας να λάμπει πάντα! Είμαστε οικογένεια και σας αγαπώ», σημείωσε ο επιχειρηματίας στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.