GOSSIP

Archewell: Η πρόεδρος παραιτείται - Αναλαμβάνουν Χάρι και Μέγκαν

Archewell: Η πρόεδρος παραιτείται - Αναλαμβάνουν Χάρι και Μέγκαν
AP Photo

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ θα αναλάβουν την πλήρη ηγεσία του Ιδρύματος Archewell, καθώς η πρόεδρος του οργανισμού, Mandana Dayani, αποχωρεί μετά από 18 μήνες.

Η επικεφαλής του οργανισμού «Archewell» Μαντάνα Νταγιάνι (Mandana Dayani) αποχωρεί από τα καθήκοντά της. Ήταν το δεξί χέρι των Σάσσεξ.

Γεννημένη στο Ιράν, δικηγόρος και ακτιβίστρια ήταν στο τιμόνι του ομίλου που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το φιλανθρωπικό ίδρυμα του ζευγαριού και τις εταιρείες παραγωγής μέσων ενημέρωσης «Archewell Audio» και «Archewell Productions». Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Σάσεξ στην «Daily Telegraph» η παραίτηση ήταν «αμοιβαία».

«Η κ. Νταγιάνι ήταν αναπόσπαστο μέρος του «Archewell» και είμαστε ευγνώμονες για το πάθος, τη δέσμευση και την ηγεσία της. Προσλήφθηκε κατά τη διάρκεια της γονικής τους άδειας για να προωθήσει τα έργα της εταιρείας».

Και προσθέτει: «Η μετάβαση σχεδιάστηκε αμοιβαία, με την πρόθεση ο δούκας και η δούκισσα να αναλάβουν τώρα την ηγεσία της εταιρείας τους. Η κ. Νταγιάνι υποστηρίζει τον δούκα και τη δούκισσα στους νέους ρόλους και παραμένουν φίλοι».

Η είδηση της αποχώρησής της έρχεται λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» του Netflix το οποίο αναμένεται στις 8 Δεκεμβρίου, και την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ καθώς και του βιβλίου του δούκα με τίτλο «Spare», στις 10 Ιανουαρίου. Το ζευγάρι θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, σύμφωνα με το tatler, αφού θα τιμηθεί με το βραβείο Ripple of Hope σε εκδήλωση του ιδρύματος «Robert F. Kennedy» στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε επίσης:

Κάρολος: Aντικαθιστά τον Χάρι ως στρατηγός των βασιλικών πεζοναυτών

Πρίγκιπας Χάρι: Τα απομνημονεύματά του θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο