GOSSIP

Ελένη Ασημακοπούλου: Είχα τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες

Ελένη Ασημακοπούλου: Είχα τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες
Η Ελένη Ασημακοπούλου μίλησε για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες και τη γέννηση της κόρης της.
Glomex

Η Ελένη Ασημακοπούλου μίλησε για τις δυσκολίες στο να αποκτήσει ένα παιδί αλλά αναφέρθηκε και στη γέννηση της κόρης της. 

Η Ελένη Ασημακοπούλου μίλησε για την γέννηση της κόρης της αλλά και τις τρεις αποτυχημένες της εγκυμοσύνες. «Για πολλά χρόνια, δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου. Με είχε ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά. Για να περάσεις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, όπως εγώ... Γιατί κι εγώ ήθελα να κάνω γρήγορα παιδί μετά τη Μαρία, για να μην έχουνε μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά μπαρούφες», ανέφερε στην ΕΡΤ.

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Δεν είναι και κάτι, εντάξει. Απλά βιαζόμουν λίγο κι όταν έφαγα το πρώτο μου χαστούκι και πέρασα δύσκολα, είπα "ώπα, κάπου εδώ θα σταματήσω λίγο για να πάρω τον χρόνο μου και θα συνεχίσω"».

Η κόρη της Ελένης Ασημακοπούλου πηγαίνει τώρα Γυμνάσιο και η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο, λέγοντας: «Η προσαρμογή ήταν δύσκολη. Ήταν όλο πολύ τεράστιο για εκείνη, οι καθηγητές, τα μαθήματα, όλα...».

Είπε, μάλιστα, ότι το παιδί της είναι πολύ καλή μαθήτρια στο σχολείο και αρκετά επιμελής. «Θα μπει στο σπίτι της, θα πλύνει τα χέρια της και θα ξεκινήσει», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελένη Ασημακοπούλου.