GOSSIP

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πώς είναι η ζωή του μετά τη γέννηση του παιδιού με την Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου
Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου
Instagram

«Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιες ανθρώπινες δυνατότητες, ότι μπορείς να μείνεις για πολλές μέρες με πολύ λίγες ώρες ύπνου», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη ζωή του μετά τη γέννηση του παιδιού του με την Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν πρόσφατα γονείς. Η influencer καθημερινά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της ακολούθους για τη ζωή της μετά τη γέννηση του παιδιού της και τώρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» μίλησε για όλους.

«Θα καταντήσω γραφικός, αλλά δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα, αλήθεια σου λέω. Είμαι ένας άνθρωπος, που πάντα αγαπούσα τα μωράκια και τα παιδάκια, αλλά όταν έχεις το δικό σου τα συναισθήματα δεν περιγράφονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Όσο για τα άστατα ωράρια και τον λιγοστό ύπνο, με τη γέννηση ενός παιδιού, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σημείωσε: «Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιες ανθρώπινες δυνατότητες, ότι μπορείς να μείνεις για πολλές μέρες με πολύ λίγες ώρες ύπνου, αλλά να σου πω κάτι; Έχεις κάνει κι έχεις κάνει πράγματα στη ζωή σου, ξενύχτια που δεν είχαν και τόσο μεγάλο σκοπό. Αυτός ο σκοπός είναι ο καλύτερος».

Σχετικές ειδήσεις

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει το σώμα της 12 μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της

Ιωάννα Τούνη: Δημοσίευσε ένα υπέροχο time lapse από την εγκυμοσύνη της

Ιωάννα Τούνη: Νανουρίζει τον 10 ημερών γιο της – «Το μικρό μου βασανάκι»