GOSSIP

Ανθή Σαλαγκούδη: «Μπορεί να θελήσω να κάνω και με άλλον τρόπο παιδάκι»

Ανθή Σαλαγκούδη: «Μπορεί να θελήσω να κάνω και με άλλον τρόπο παιδάκι»
H Ανθή Σαλαγκούδη
Glomex

Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη που έκανε την «Ελένη» η Ανθή Σαλαγκούδη για την κατάψυξη ωαρίων, σήμερα μιλά για την απόφασή της που την έκανε να σκέφτεται πως θα μπορούσε να αποκτήσει μόνη της ένα παιδί.

Η Ανθή Σαλαγκούδη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Mega μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την αδικία που έχει υποστεί και τα όσα έχει ακούσει, ενώ συγκινημένη αναφέρθηκε στην αδερφή της.

«Ένιωσα πολλές φορές αδικία. Είχαν ακουστεί τόσα για μένα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ καταστάσεις, ούτε το όνομα του πατέρα μου. Εγώ προσπαθούσα με το σωστό τρόπο, αξιοκρατικά, και από την άλλη όλοι έλεγαν ότι έλεγα. Για αρκετό διάστημα φοβόμουν να βγω από το σπίτι. Δεν ήθελα με τίποτα να ασχολούνται μαζί μου, μου τσάκισε τα φτερά», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη ανέφερε στη συνέχεια: «Ήθελα να το πω απενοχολοποιημένα, ότι είμαι 38 ετών και έκανα κατάψυξη ωαρίων. Δεν ξέρω αν θα θέλω να κάνω παιδάκι ακόμα. Μπορεί να θελήσω να κάνω και με άλλον τρόπο, υπάρχει η παρένθετη μητέρα ή η υιοθεσία. Με το που έκανα την κατάψυξη ωαρίων σκέφτηκα ότι μπορεί να αναλάβω τη ευθύνη ενός παιδιού και χωρίς σύντροφο».

Κλείνοντας, η Ανθή Σαλαγκούδη είπε συγκινημένη: «Νιώθω ότι και να γίνει, ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω θα είναι η αδερφή μου. Είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου».

Σχετικές ειδήσεις

Λύγισε η Σαλαγκούδη: «Μου λείπει. Είναι σημαντική στη ζωή μου»

Συγκλονιστικός επιτάφιος αφιερωμένος στα θύματα των Τεμπών με 57 αγγελάκια και κατάλευκα άνθη

Η TV κατεβάζει ρολά – Ποιες ζωντανές εκπομπές παραμένουν στον αέρα