GOSSIP

Μαρία Μενούνος: «Όταν έμαθα πως έχω καρκίνο, σκεφτόμουν πως δεν θα γνωρίσω τo παιδί μου»

Μαρία Μενούνος: «Όταν έμαθα πως έχω καρκίνο, σκεφτόμουν πως δεν θα γνωρίσω τo παιδί μου»

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Μαρία Μενούνος.

Η Μαρία Μενούνος βρίσκεται στην Ελλάδα και μίλησε στον Alpha για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο αλλά και την γέννηση του παιδιού της μέσω παρένθετης μητέρας.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά την Ελλάδα και τώρα πια είμαι αυθεντική Ελληνίδα. Ήρθαμε και για τον Μαραθώνιο, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο στον αυθεντικό Μαραθώνιο», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μενούνος.

«Έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Το προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα», δήλωσε συγκινημένη.

Όσον αφορά στα πρώτα της συναισθήματα, όταν διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο πριν από κάποιο διάστημα είπε: «Φοβήθηκα πολύ αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου στο δωμάτιό μου. Έλεγα: πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;»

«Το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα. Η μαμά μου έλεγε: θέλω πάντα να χαμογελάς. Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω όσο μπορώ», καταλήγει με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μενούνος.