GOSSIP

Κατερίνα Στανίση για Γιάννη Φλωρινιώτη: «Είμαι συγκλονισμένη, μιλούσαμε κάποιες μέρες πριν»

Κατερίνα Στανίση για Γιάννη Φλωρινιώτη: «Είμαι συγκλονισμένη, μιλούσαμε κάποιες μέρες πριν»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών την Τρίτη 6 Ιουνίου

Συγκλονισμένη από την απώλεια του Γιάννη Φλωρινιώτη δήλωσε η Κατερίνα Στανίση, η οποία αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο τους λίγες μέρες πριν εκείνος φύγει από τη ζωή.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου αρχικά είπε: «Είμαι συγκλονισμένη, γιατί μιλούσαμε κάποιες μέρες πριν κι έμαθα τώρα αυτό το ξαφνικό. Καταλαβαίνεις πως στενοχωρήθηκα πολύ κι έπεσα από τα σύννεφα».

«Με τον Γιάννη γνωριζόμαστε από τη δεκαετία του '70, όταν για πρώτη φορά τραγούδησα μαζί του, που τότε ήταν με τα τραγούδια του και τα σουξέ του. Θυμάμαι ένα πολύ καλό παιδί χωρίς καμία έπαρση, τίποτα από αυτά. Ένας καλός άνθρωπος, ευγενικός, καλός συνεργάτης. Το ίδιο ακριβώς, μετέδωσε και στα παιδιά του. Ήταν ένας κύριος», πρόσθεσε.

Η Κατερίνα Στανίση αναφέρθηκε στην τελευταία τους επικοινωνία με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. «Όταν μιλήσαμε, μου έλεγε "δεν αισθάνομαι καλά, Κατερίνα μου". Προσπαθούσα να τον παρηγορήσω. Είχε βαρύνει η υγεία του, όταν δεν ήταν καλά. "Κάτι περαστικό θα είναι" του είπα. Ήμουν για πρόβα, γύρισα και με πήρε μια άλλη παλιά συνάδελφος και μου είπε πως κι εκείνη μιλούσε μια μέρα πριν μαζί του, μου είπε το δυσάρεστο νέο. Τι να σας πω... Ήταν καλλιτέχνης, δεν ήταν μόνο τραγουδιστής», ανέφερε.

«Δεν πείραξε ποτέ κανέναν, ποτέ, δεν είχε ακουστεί τίποτα κακό για τον Γιάννη. Κι αυτό το είχε παράπονο, που τον αποπαίρνανε για το ντύσιμο και το στυλ του», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Έφη Θώδη για Γιάννη Φλωρινιώτη: «Δεν αλλάξαμε ποτέ άσχημη κουβέντα - Θα μου λείψει ο φίλος μου»

Φλωρινιώτης: Δεν πειράζει μόνο τη Γαρμπή η απώλειά του - Πώς σχολίασαν στο Twitter τον θάνατό του

Μαίρη Χρονοπούλου: «Έχω πάθει απλώς σοκ με το θανατικό που έχει πέσει γύρω μου, δεν αντέχω άλλο»