GOSSIP

Μαρίνα Σάττι: «Συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών» - Η αποκάλυψη για την άγνωστη αδερφή της

Μαρίνα Σάττι
ΕΡΤ/Glomex

«Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδελφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών», αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Πέμπτη, 22 Ιουνίου. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά της χρόνια, τη γνωριμία της μητέρας της με τον πατέρα της, ο οποίος κατάγεται από το Σουδάν αλλά και για την άγνωστη αδελφή της, η οποία ζει εκεί.

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Ελλάδα, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

Η Μαρίνα Σάττι συνέχισε: «Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από ότι στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ο μπαμπάς μου μένει και τώρα στο Σουδάν απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν. Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδελφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών, ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, μιλάει πολλές γλώσσες».