GOSSIP

Μπιλ Μάρεϊ: Χώρισε με την τραγουδίστρια Κέλις

Κέλις, Μπιλ Μάρεϊ
Twitter

«Ο Κέλις και ο Μπιλ αγαπούσαν πολύ ο ένας τον άλλον και εξακολουθούν να αγαπιούνται, αλλά τα πράγματα απλώς ήρθαν έτσι», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον τους

Μπιλ Μάρεϊ και Κέλις χώρισαν έπειτα από μόλις δύο μήνες σχέσης. Η τραγουδίστρια φέρεται να είναι αυτή που αποφάσισε να βάλει τέλος στη σύντομη σχέση τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

«Ο Κέλις και ο Μπιλ αγαπούσαν πολύ ο ένας τον άλλον και εξακολουθούν να αγαπιούνται, αλλά τα πράγματα απλώς ήρθαν έτσι», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον τους.

«Έχουν κι οι δύο φορτωμένα προγράμματα και μετά από ένα ρομαντικό ειδύλλιο, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ελπίζουν να παραμείνουν φίλοι, αλλά σχεδιάζουν ήδη να συνεχίσουν τη ζωή τους», συμπλήρωσε. Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει προχωρήσει μέχρι τώρα σε δηλώσεις.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν στο σόου της Κέλις, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Mighty Hoopla στο Brockwell Park του Λονδίνου ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί στα παρασκήνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, αυτό που τους έφερε κοντά ήταν το γεγονός ότι και οι δύο έχουν χάσει τους συζύγους τους.

Ο δεύτερος σύζυγος της 43χρονης Κέλις, Μάικ Μόρα έφυγε από τη ζωή, από καρκίνο στο στομάχι, τον Μάρτιο του 2022, ενώ η εν διαστάσει σύζυγος του Μάρεϊ και σχεδιάστρια κοστουμιών, Τζένιφερ Μπάτλερ, άφησε την τελευταία της πνοή το 2021.

Μία πηγή από το περιβάλλον τους είχε δηλώσει στη Sun: «Ό,τι κι αν είναι αυτό που τους έχει φέρει κοντά, όσο απίθανο κι αν φαίνεται, είναι κι οι δύο ελεύθεροι και διασκεδάζουν, παρά το μεγάλο ηλικιακό τους χάσμα».