GOSSIP

Μαρία Αντωνά: H εκ νέου αναβολή του γάμου της με τον Άρη Σοϊλέδη

Μαρία Αντωνά: H εκ νέου αναβολή του γάμου της με τον Άρη Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά μιλά για τη συνεργασία με την Μπέττυ Μαγγίρα που τελικά δεν... ευδοκίμησε, ενώ σχολιάζει και τον «γάμο» της

Τη σχέση της με την Μπέττυ Μαγγίρα ξεκαθάρισε η Μαρία Αντωνά ενώ αποκάλυψε και τι τελικά συμβαίνει με τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη που ήταν προγραμματισμένος για τον Σεπτέμβριο.

«Δε νομίζω ότι έχουμε παρεξηγηθεί με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Ίσως, όπως είπε και ο Δημήτρης Μακαλιάς, ήταν κάτι που αλλιώς μεταφράστηκε και το πήρε διαφορετικά ο καθένας. Εμείς είμαστε εξαιρετικά μεταξύ μας. Χθες μάλιστα μιλήσαμε με τον Δημήτρη, τον αγαπώ πάρα πολύ».

«Δε μπορώ να πω ότι με πίκρανε που δε θα είμαι με την Μπέττυ Μαγγίρα, μπορεί να είχα σαν πρώτο πλάνο να δώσω προτεραιότητα σε αυτή την παρέα που είχαμε υπάρξει μαζί δυο χρόνια και ήμασταν αρκετά δεμένοι, αλλά δεν προέκυψε» είπε η Μαρία Αντωνά στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” ξεκαθαρίζοντας μια και καλή πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσα στην ίδια και τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Όσο για τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη που πήρε εκ νέου αναβολή, η Μαρία Αντωνά είπε, «Τίποτα δεν έγινε. Είμαστε τέλεια. Είμαστε υπέροχα. Δε θα αργήσει πολύ ο γάμος. Θα έρθει πολύ σύντομα. Νυφικά έχουμε βρει δυο, εκκλησία έχει μέσα το κέντρο που έχουμε επιλέξει».